Nacionalni park Brijuni otvoren od 15. ožujka

Nakon što je na kraju prošle godine, zbog epidemiološke situacije zatvoren, Nacionalni park Brijuni najavio je otvaranje za individualne posjetitelje. Od 15. do 31. ožujka posjet Velikom Brijunu može se, uz aplikaciju BRIJUNI POCKET GUIDE, realizirati svakoga dana s polaskom broda iz Fažane u 9 i 11.30 sati, a subotom i nedjeljom i u 10 sati. Povratak broda s Brijuna je svakoga dana u 13 i 16 sati, subotom i nedjeljom i u 14 sati.

Tijekom navedenog razdoblja iskoristite popust od 50% na individualnu cijenu ulaznice iz cjenika Javne ustanove Nacionalni park Brijuni. Tako će cijena s popustom iznositi 75 kuna za odrasle i 37,50 kuna za djecu od 7 do 18 godina. Kuća za brodice i muzej otvoreni su svakoga dana od 9.30 do 15.30 sati. 

Članak se nastavlja ispod oglasa

Posjetitelji u samostalnom razgledu Velikog Brijuna uz korištenje aplikacije BRIJUNI POCKET GUIDE mogu doživjeti vrijednosti otoka pješice te unajmiti bicikl ili električni automobil na odjelu Sporta. Aplikacija će olakšati snalaženje svima koji žele istraživati otok Veliki Brijun u vlastitom aranžmanu. Preuzimanje aplikacije za stručno vođenje na mobilnom telefonu moguće je nakon kupnje individualne ulaznice. BRIJUNI POCKET GUIDE se može preuzeti putem Play Store ili App Store aplikacija za pametne telefone.

Ulaznice se mogu kupiti putem web shopa uz promo kod PROMO3. Prilikom kupnje ulaznice za Nacionalni par Brijuni, treba upisati promo kod: PROMO3 – kupovina ulaznica za razdoblje 15.3. do 31.3.2021.

Ukoliko se ne rasprodaju putem web shopa, ulaznice su dostupne za kupnju i najranije sat vremena prije polaska broda na blagajni Službe za izletnički turizam.

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.