Nagrada Golden Interstas za TZ Brodsko-posavske županije

Promotivni film Turističke zajednice Brodsko-posavske županije osvojio je međunarodnu nagradu Golden Interstas 2020. Ovu odluku donio je Izvršni Direktorij manifestacije Interstas – Međunarodni festival turizma, turističkog filma, krajobraza u suradnji sa Središnjim odborom F.E.S.T.-a (Europska federacija turističkih novinara i pisaca).

Turistička zajednica Brodsko-posavske županije nagradu Golden Interstas dobila je, kako je navedeno u obrazloženju, “za vrlo kreativna profesionalna postignuća i izvrsnost u prezentaciji bogatstva turizma, tradicijskih vrijednosti, kulture… Brodsko-posavske županije, time i vrlo zapaženi doprinos TZ Brodsko-posavske županije u prezentaciji turizma kontinentalne Hrvatske”.

Promotivni film Turističke zajednice Brodsko-posavske županije sufinanciran je od strane Hrvatske turističke zajednice s 80% potpore. Film je sniman 2019. godine, a autor mu je tvrtka Film 54 d.o.o. iz Osijeka, vlasnika Borisa Šepera.

‘Iznimna je čast što je trud i rad Turističke zajednice Brodsko-posavske županije prepoznat na ovaj način. To nam je veliki vjetar u leđa za sve nove ideje i projekte koje želimo realizirati, a sve u svrhu unaprjeđenja turizma u našoj županiji’ – komentirala je nagradu Ružica Vidaković, direktorica TZ brodsko-posavske županije.

Uz ovu vrijednu nagradu, posebnu nagradu za izvrsnost u doprinosu cjelovitosti razvoja turizma i gospodarstva Brodsko-posavske županije osvojio i župan BPŽ Danijel Marušić.

Interstas – Međunarodni festival turizma, turističkog filma, krajobraza utemeljen 1994. godine. Inicijativom Europske federacije turističkih novinara i pisaca od 2003. godine postaje i sjedište Međunarodnog kluba zaslužnih za turizam. Ovogodišnja, završna svečanost dodjele međunarodnih turističkih i filmskih festivalskih nagrada trebala se održati u petak 13. studenog u Solinu. Ipak, zbog aktualne pandemije, nagrade će biti uručene kada to bude moguće s obzirom na posebne mjere oko organiziranja svečanosti dodjele nagrada.

Naslovna fotografija: Kadar iz promotivnog filma TZ Brodsko-posavske županije

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.