Promotivni video Bol&Culture i dalje osvaja nagrade

Turistička zajednica Općine Bol osvojila je i šesto priznanje za promotivni video Bol&Culture iz omnibus kampanje Naše bolske priče. Na Međunarodnoj smotri turizma, filma i krajobraza INTERSTAS koja se održala proteklog tjedna u Solinu, Turističkoj zajednici Bola dodijeljena je festivalska nagrada “Posebno priznanje 25. ITF’ CRO 2022”.

U sklopu INTERSTAS-a se održavaju i Međunarodni festival turističkog filma (ITF’CRO), te predstavljanje hrvatskih gradova i mjesta za nagradu Zlatni cvijet Europe.

Na ovogodišnji je Festival prijavljeno 397 turističkih, putopisnih, dokumentarnih, kulturološko-povijesnih i ekoloških filmova i to iz 143 zemlje svijeta, sa svih kontinenata. Nagrade je odabirao međunarodni žiri stručnjaka u šest kategorija.

Posebno priznanje za film “Bol&Culture” dobila je TZ općine Bol, a ostala posebna priznanja dobili su i autor Igor Goić za film/video “Meet feel explore Zadar”, “Neretva dolina života”, prijavitelja Turizam “Villa Neretva” – Metković, “Grabske mlinice Trilj” TZ Grada Trilja, autor Sanjin Badurina u osobnoj produkciji za film “Rab island ‘The another side’ full of experience”, film “Selca poetic beauty”, TZ općine Selca, te dva filma TZ-a grada Kaštela –  autor Krunoslav Weinpert  za film “Riviera Kaštela – moja destinacija”, i Željka Perdić za film “Kaštela čuvari rodnog lista imena Hrvat”.

Turistička zajednica općine Bol nagrađene je filmove realizirala u suradnji s produkcijskim timom DOKU FILMS, producenticom Mihaelom Reščić i scenaristicom Hanom Klain, kao dio kampanje Naše bolske priče koja povezuje tri atraktivne bolske lokacije i priče – Zmajevu špilju, Dominikanski samostan i Galeriju Branislava Deškovića.

Turistička zajednica Bola ponosna je na svoje kulturno nasljeđe, a u želji da ga sačuva, ali i predstavi brojnim zainteresiranima, u okviru promo kampanje Naše bolske priče osmislila je jedan od videa Bol&Culture, koji je osvojio ove godine već drugu, a ukupno šestu nagradu.

Foto: TZO Bol

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.