Najatraktivniji doček: Nova godina na Plitvičkim jezerima

Ima nešto čarobno u tišini zime, krajolicima u kojima vrijeme kao da je stalo, gdje plitvička šuma pruža prelijepe vidike na jezera skrivene ostatak godine. Ove zime doživite idilične prizore uspavane prirode Plitvičkih jezera, osjetite blagodati iscjeljujućeg boravka na svježem zraku i kušate bogatstvo naše gastronomske ponude inspirirane ličkom tradicijom.

Dočekajte novu 2023. godinu na Plitvičkim jezerima, okruženi čarobnom prirodom jednog od najatraktivnijih svjetskih Nacionalnih parkova. Otkrijte čari ličke zime šetajući stazama uz kristalno čista jezera gdje šum slapova odjekuje usnulom šumom, utoplite se uz bogatu lokalnu gastronomsku ponudu, u smještaju u srcu Nacionalnog parka Plitvička jezera i podijelite ovo jedinstveno iskustvo sa svima onima koji čine vaše srce sretnim.

Za vas su u Nacionalnom parku Plitvička jezera pripremili novogodišnje aranžmane koji uključuju jedno ili dva noćenja sa svečanim dočekom u hotelu Jezero i uključenom ulaznicom za Nacionalni park Plitvička jezera.

Unutar aranžmana od dva noćenja u hotelu Jezero, osigurana je bogata večeru sa živom glazbom u restoranu Lička kuća na dan dolaska, a potom na Silvestrovo organizirani razgled Parka s vodičem, ručak u restoranu Poljana sa živom glazbom i prezentacijom lokalnih običaja uz Folklorni ansambl dr. Ante Starčević, vožnju kočijom, animaciju za djecu, svečanu večeru s bogatim izborom jela u restoranu hotela Jezero uz grupu GEA i poslije ponoćni buffet. Na dan Nove godine pripremili smo tradicionalni novogodišnji piknik ručak na Kozjačkoj dragi unutar Nacionalnog parka.

Odlučite li se za jedno noćenje, nudimo vam mogućnost dočeka u hotelu Jezero ili u tradicionalnom ambijentu restorana Lička kuća, gdje ćete imati priliku uživati u okusima i hrani proizvedenoj u ekološkoj oazi Lika Destinacije.

Novogodišnja noć u tradicionalnom ambijentu i ugodnoj atmosferi Ličke kuće uz bogate delicije u restoranu i živu glazbu poseban je doživljaj, a interesa za Silvestorovo na Plitvicama ne nedostaje pa požurite s rezervacijama, a sve detalje pronađite na poveznici.

Foto i izvor Nacionalni park Plitvička jezera

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.