Najbolji britanski elektronski duo Disclosure danas predstavlja svoj album na Plitvičkim jezerima

spot_img

Plitvička jezera večeras će u 19 sati postati glazbena kulisa na kojoj će se Disclosure predstaviti s jedinstvenim DJ setom. Naime, nastup producira i uživo prenosi francuska medijska platforma Cercle, a u priču je uključen i Amazon Music UK.

Glazbena industrija trenutačno se suočava s teškim razdobljem, ali iz poteškoća se rađa kreativnost. Zato je Disclosure odlučio za predstavljanje svojeg novog albuma udružiti snage sa Cercleom te svijetu predstaviti „Energy” s veličanstvenih Plitvičkih jezera. Nadahnjujući house ritam u potpunosti se uklapa u prirodno okruženje koje pružaju jezera. Nastup je zatvoren za javnost no prenosit će se uživo na društvenoj mreži Facebook.

Disclosure, najbolji britanski elektronski duo – od žanra poznatog kao UK Garage do house glazbe

Disclosure je engleski duo elektronske glazbe koji čine braća Howard i Guy Lawrence. Debitantski studijski album “Settle” objavili su 2013. godine, a godinu kasnije nominiran je za najbolji album dance/ elektronske glazbe na nagradama Grammy. Za istu nagradu nominiran je bio i njihov drugi studijski album “Caracal” .

Želite smještaj na Plitvičkim jezerima? Provjerite ponudu na Last minute Hrvatska.

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.