Najbolji video podrške Vatrenima stigao od HGSS stanice iz Gospića

- Oglas -


Igraj moja Hrvatska #hgss Stanica Gospić je uz vas! Hvala Hrvatskim šumama, UŠP Gospić na pomoći u organizaciji!, stoji u objavi na Facebooku HGSS stanice Gospić.

Video od kojeg kreću suze i cijelo tijelo se naježi čak i ako niste veliki fan nogometa. Bravo Ličani, jedan je od komentara videa koji je već podijeljen preko 700 puta putem društvenih mreža. Dnevne i noće snimke uz atraktivne i dobro poznate navijačke stihove “izule su iz cipela” svakog navijača kockastih i dodatno podgrijale atmosferu uoči današnje utakmice polufinala Svjetskog nogometnog prvenstva u kojem će Hrvatska priliku za prolaz u finale dobiti kada izbaci još jednu južno američku nogometnu velesilu – Argentinu.

U Hrvatskoj vlada nogometno ludilo, a društvene mreže preplavile su objave podrške Vatrenima. Jedna koja je jutros objavljena izazvala je najviše pozornosti. Ekipa Hrvatske gorske službe spašavanja iz Gospića priredila je pravu zimsku razglednicu iz snijegom okovane Like uz podršku nogometnoj reprezentaciji. Razglednica za pamćenje, ali i promocija zimskog turizma ovog kraja

Odmah smo poželjeli pronaći ovu lokaciju i uslikati se uz prizor koji, ako je suditi po vremenskoj prognozi koja donosi novi snijeg, neće dugo trajati.

Video se može pogledati i na Youtube kanalu HGSS-a.

Naslovna fotografija: Screenshot Youtube HGSS

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.