Najslađi Advent je u Zaprešiću jer predvodi ga general Najslađi

Vojska slatkiša, kolačića i drugih šarenih slastica predvođena generalom Najslađim zavladat će ovoga adventa zaprešićkom šetnicom koja će zasjati u najposebnijem blagdanskom izdanju do sada, najavljuju u Turističkoj zajednici Zaprešića.

Tek nekoliko dana dijeli nas od početka adventa, najveselijeg i najsvečanijeg doba u godini i s nestrpljenjem odbrojavamo zadnje sate prije paljenja šarenih lampica i službenog početka Najslađeg adventa u Zaprešiću.

Ove godine na Trgu Ivana Pavla II očekuje vas prava slatka bajka u kojoj ćete doživjeti čaroliju blagdana na poseban način. Glavni gradski trg zasjat će sjajem tisuća lampica i crveno bijelih ukrasa slatkiša koji će razvedriti i najtmurnija lica. Vesela druženja na otvorenom bit će još slađa uz posebnu ponudu slastica i božićnih specijaliteta i pjesmu čestitara koja će ugrijati naša srca i donijeti pravi duh Božića.

Ipak, Najslađu božićnu priču pripremili su za naše najmlađe čija srca kucaju najjače na spomen Božića i božićnih blagdana. Ove ih godine vodimo na Sjeverni Pol, u topli dom Bake Mraz. Ona za njih priprema puno kreativnih radionica i animacija, a kao i sve naše bake, i Baka Mraza zna recepte za najukusnije slastice koje će im rado otkriti na kuharskim radionicama u grijanoj kupoli.

Božićno raspoloženje nastavit će se i u potrazi za božićnim blagom i vilenjacima, božićnim predstavama, ali i igrama na ledu jer ćemo, i ove godine, uživati u klizanju na više od 360 m2 leda pod zvjezdanim i nebom i uz najljepše božićne pjesme.

I ove godine tu je tradicionalno zajedničko paljenje adventskih svjećica uz prigodni program, a vode vas i na Najslađu adventsku turu – šetnju lampašima po Zaprešiću, a posebno slatka ove godine je glazbena priča.

Pripremite se za puuuno sjajnih tuluma jer Najslađi glazbeni program ovogodišnjeg adventa donosi dvadeset večeri obojanih live svirkama i top koncertima, a sve kako bi blagdanska druženja na trgu bila što veselija.

Na pozornicu u Zaprešić stižu Ida Prester, Saša Lozar, Meritas & Jelena Radan, Tri soprana ONE, a Luka Nižetić priprema veliki božićni party. Šećer na kraju bit će i Najslađi doček nove 2023. uz fenomenalan tulum s poznatom grupom Vigor.

Puno je još slatkih detalja koje vam nećemo otkriti, a koji će uljepšati ovu slatku božićnu priču koja samo što nije započela. Okupite svoje najmilije i okusite Najslađi advent u Zaprešiću od 26. studenog do 8. siječnja. Program sa svim detaljima pronađite na LINKU.

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.