Nastavljaju se koncerti s krova double-deckera u Zagrebu

Ovog vikenda nastavlja se koncertni niz s krova double-deckera za Zagrepčane, a koji se održavaju u organizaciji Turističke zajednice grada Zagreba. Nakon što su prošlog vikenda, na ruti: Dubrava – Ravnice – Maksimirska – Kvatrić, nastupali Tvrtko Stipić & Tango Appassionato, u nedjelju 17. svibnja na krov autobusa vraća se zagrebački Filmmusicorkestar.

https://www.facebook.com/visitzagreb/videos/228205395119768/

Akcija je, u vrijeme kada je održavanje klasičnih vidova koncerata onemogućeno, privukla veliko zanimanje Zagrepčana, ali i preko 35.000 gledatelja širom Hrvatske i svijeta, koji su pratili događanje putem Facebook stranice Turističke zajednice grada Zagreba.

Filmmusicorkestar, koji je i otvorio ovu ackiju u nedjelju će održati mini turneju zapadnim dijelom Zagreba. Raspjevani autobus tako će krenuti u 17:30 sati iz Gajnica, nastavit će put preko Črnomerca, a završetak nedjeljnog izdanja rezerviran je za Trešnjevku.

Iz TZ grada Zagreba pozivaju stanare zapadnog dijela Zagreba da sa svojih prozora, balkona i vrtova uživaju u onome što su za ovu nedjelju priredili Filmmusicorkestar i TZGZ uz obavezan poziv prolaznicima na odgovorno socijalno ponašanje u postojećim okolnostima. Za sve naše sugrađane koji nisu na ruti, kao i za one koji vole Zagreb u Hrvatskoj i izvan nje, osiguran je, kao i do sada, prijenos uživo na Facebook stranicama TZGZ.

U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta, koncert se odgađa za prvi slobodan, lijepi dan bez padalina.

https://www.facebook.com/visitzagreb/videos/230563074945893/?__tn__=%2Cd%2CP-R&eid=ARBe9XQwCfCXUUb6WVRjfPfD_5eYb5uaFB-YhePGPhly_MBYt_daXP1FZsUmq9Fi54z3wjh5FHjBJg7o

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.