Nauči osnove jedrenja besplatno online

Green Sail, neprofitna organizacija koja promiče razvoj odgovornog nautičkog turizma u Hrvatskoj i inozemstvu, pokrenula je besplatni internetski tečaj pod nazivom – Najam jedrilica: uvod u jedrenje u Hrvatskoj.

Ovaj tečaj izgrađen je na kombiniranom znanju i iskustvu profesionalnih skipera i Green Sail tima, pružajući skiperima koji prvi put jedre u Hrvatskoj sažet i informativan uvod u jedinstveni i čudesni svijet zelenog jedrenja u Hrvatskoj.

Članak se nastavlja ispod oglasa

Popularnost jedrenja povećala se širom svijeta, a danas je postala nezaobilazan izbor za odmor, sport te način života u Hrvatskoj. Jedrenje u novoj zemlji može biti i zastrašujuće i zbunjujuće, zbog čega je organizacija Green Sail sastavila ovaj kratki tečaj kako bi nautičare koji se žele prvi put okušati u jedrenju u Hrvatskoj informirala o osnovama i specifičnostima jedrenja u ovoj zemlji i smanjivanju rizika na jedrilici.

Oni koji završe kratki 20-minutni tečaj bit će dobro opremljeni za sigurno i učinkovito isplovljavanje u Hrvatskoj, uz smanjeni rizik od oštećenja na njihovoj charter jedrilici kao i moguće dodatne troškove, povećat će samouvjerenost tijekom plovidbe u Hrvatskoj i poboljšati svijest o održivosti okoliša.

Tečaj ne obuhvaća samo tehničke teme kao što su sigurnosna oprema na brodu, korištenje pramčanog potisnika te kako pristati i privezati se u Hrvatskoj, već također informira nautičare o važnim ekološkim problemima kao što je problematika ispuštanja crnih i sivih voda, sidrenje blizu Posidonije Oceanica, smanjenje otpada na brodu i važnost recikliranja.

Yacht Charter: An Introduction to Croatia Course

We’ve launched another online course! Introducing… 🥁Yacht Charter: An Introduction to Croatia!We understand that sailing in a new country can be daunting, which is why we've put together this short course to inform skippers on the specifics of sailing in Croatia, allowing them to set sail safely, with confidence, and with environmental sustainability front of mind.If you’re heading to Croatia to skipper a yacht for the first time, check out our short online course to set sail wth ease! ⛵️https://www.green-sail.com/education/online-courses/yacht-charter-an-introduction-to-croatia#greensail #skippers #skippercroatia #sailingcroatia #greensailcourse #skippercourse #environment #sustainablesailing #greenchoices #sailgreen #nautical #sea #ocean #crew

Posted by Green Sail on Monday, June 21, 2021

Ovaj tečaj odgovara svim nautičarima koji žele uštedjeti vrijeme prilikom prijave, smanjiti rizik od oštećenja jedrilica, smanjiti tjeskobu prilikom prve plovidbe u Hrvatskoj i poboljšati svijest o održivosti.

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.