Talijanski časopisi predstavili jesensku nautičku ponudu Hrvatske

Nautička ponuda otoka Brača i Šolte tema je velike reportaže tiskanog izdanja talijanskog mjesečnika Nautica za mjesec listopad. Na čak devet stranica opisane su prednosti za nautičare u časopisu čija naklada iznosi 100 tisuća primjeraka.

Reportaža pod nazivom Hrvatska – otoci Brač i Šolta “Jesensko krstarenje” realizirana je u suradnji s Hrvatskom turističkom zajednicom i njenim Predstavništvom u Italiji te u suradnji sa sustavom turističkih zajednica. Riječ je o specijalnom izdanju časopisa koje će se, osim na kioscima i dostave pretplatnicima, distribuirati od 1. do 6. listopada 2020. na Međunarodnom sajmu nautike u Genovi, najvažnijem sajmu nautike u Italiji.

nautika italija
Članak se nastavlja ispod oglasa

Urednica reportaže Patrizia Magi u tekstu opisuje dva prekrasna dalmatinska otoka udaljena samo nekoliko milja od Splita, a koja su savršene nautičke destinacije za plovidbu osamljenim uvalama, sugestivnim mediteranskim mjestima i lučicama.

Također, listopadsko izdanje lifestyle časopisa Elle, koji izlazi u nakladi od 140 tisuća primjeraka, donosi reportažu pod nazivom „Hrvatska punim jedrima“. Reportaža opisuje ljepote boravka na hrvatskoj obali izvan sezone, poput blage klime i kristalno mirnog mora prepunog prekrasnih pristaništa, uvala i otoka. U reportaži se opisuju i gastronomske čari Hrvatske kao i mogućnosti za aktivni odmor, poput vožnje bicikla na EuroVelo8 biciklističkoj ruti koja povezuje Istru i Dubrovnik u dužini od 1116 km.

nautika italija

Naslovna fotografija: Facebook Visit Šolta
Izvor i foto: Hrvatska turistička zajednica

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.