Neno Belan i ispraćaj Stare godine u podne za kraj godine u Cresu

Cres je ove godine zasjao posebnim blagdanskim sjajem uz brojna događanja za velike i male, a finalni tjedan 2023. godine donosi još puno dobre zabave uz koncert Nene Belana i Fiumensa te ispraćaj Stare godine u podne.

cres ukras kocka blagdan
Izvor fotografije: Turistička zajednica grada Cresa

Bogat program Adventa u Cresu, koji se održava u organizaciji Turističke zajednice Grada Cresa i Grada Cresa, a zahvaljujući velikom odazivu creskih udruga, institucija, klubova, ugostitelja i pojedinaca, proteklih je tjedana postigao da grad Cres zablista posebnim blagdanskim sjajem, a u brojnim događanjima uživale su sve generacije posjetitelja! Pred nama je finalni vikend 2023. godine koji nam donosi puno odlične zabave na najvećem hrvatskom otoku!

Kako bi posjetitelje poveli u prekrasnu bajkovitu šetnju, uz glavni gradski trg uređene su i dodatne lokacije. Novitet ovogodišnjeg Adventa je prigodno uređenje Palače Moise, koja je zablistala božićnom čarolijom. Posebno je atraktivno i Šetalište 20. travnja, centralna lokacija adventskih događanja, koje svaki dan u sklopu Adventa na Šetalištu nudi prigodnu ugostiteljsku ponudu i puno zabave.

advent u cresu program
Izvor fotografije: Turistička zajednica grada Cresa

Veliko finale ovogodišnjih adventskih događanja u Cresu održat će se u petak, 29. prosinca. Popularni Neno Belan & Fiumens dodatno će zagrijati odličnu atmosferu koja ovog prosinca vlada gradom. Koncert, koji će započeti u 20 sati, održat će se na Šetalištu 20. travnja (kod Porta Bragadine).

neno belan u cresu
Izvor fotografije: Turistička zajednica grada Cresa

Bogat program događanja zaokružit će 31. prosinca tradicionalni ispraćaj Stare godine u podne. U društvu gradonačelnika svi će građani i njihovi gosti, uz pjesmu i slastice, zaključiti 2023. i okrenuti se novoj 2024. godini.

ispraćaj stare godine u podne u cresu
Izvor fotografije: Turistička zajednica grada Cresa

Večernji dočeci Nove godine održat će se u sklopu Adventa na Šetalištu na adventskim kućicama Tamaris i Vina Miramar.

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.