Nešto drugačije i domaće

Restoran Aquarius u Bošnjacima

U Bošnjacima, selu nadomak Županje smjestio se ugostiteljski objekt Aquarius kojeg već dvadesetak godina uspješno vodi obitelj Franjić. Interijer restorana Aquarius nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Sala koja je uređena u eko etno stilu može primiti 180 osoba. Upravo je zato idealna za sve vrste evenata. Tajna dobre kuhinje bazirana je na velikom broju vlastitih originalnih recepata i domaćim namirnicama te niti jedna namirnica nije iz uvoza. U ponudi su slavonski domaći specijaliteti. Dio su projekta “Okusi Srijema i Slavonije” što dovoljno govori o kvalitetnoj ponudi tradicijskih jela.

Ljubav prema ovom poslu, upornost i zagarantirana kvaliteta osigurali su restoranu Aquarius vodeću ulogu u ovom dijelu Hrvatske.

Restoran Gondola u Sotinu

Izletište Gondola je smješteno na glavnoj cesti Vukovar – Ilok, te je udaljeno samo osam kilometara od Vukovara. Smješteno je na vinskoj cesti koja je također dio poznate Dunavske biciklističke rute. 

Gondola – prekrasan ambijent sa 45-godišnjom ugostiteljskom tradicijom, 1991. godine u Domovinskom ratu do temelja je porušena, ali iz pepela 2002. godine je ponovno nikla. Prožeta mirom i tišinom, sa bezbroj malih detalja koji se isprepliću u priču o širokoj Srijemskoj duši, te iskonskoj ljubavi čovjeka prema ovom kraju.

“Gondola”, sinonim za ljubav i ljepotu, pozitivno ozračje i široku ravničarsku dušu.

Gondola je u grupaciji objekata “Okusi Srijema i Slavonije”, te samo ime kaže kako je gastro ponuda orijentirana na tradicijska jela Srijema i Slavonije.

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.