Nesvakidašnje druženje povodom Noći vještica u srcu Gorskog kotara: lokalne lisice vam spremaju noćnu šetnju šumom uz fireshow i retro party – ne propustite!

Jer zašto ne isprobati nešto drugačije što ste možda uvijek željeli, ali vam se rijetko pruža prilika – prošetati u društvu lokalnih vodiča šumom noću uz pratnju punog mjeseca, a potom uživati u zabavi gdje glavnu ulogu imaju profesionalne plesačice s vatrom, te druženje nastaviti uz DJ-a i retro&trash hitove.

Sve to očekuje vas u subotu 29. listopada 2022. ako se u večernjim satima zaputite u samo srce Gorskog kotara, najviši grad u Hrvatskoj – Delnice u kojima je za noćnu šetnju odabrana prekrasna, netaknuta te zaštićena park-šuma Japlenški vrh gdje vas vodičice u grupi vode na laganu kružnu rutu od tri kilometra bez mnogo uspona sigurnim i širokim makadamom savršenim za vaše prve noćne korake bez uspinjanja na sam vrh.

Doživljaj šume noću je nešto što vam mora biti na “uradi” listi, a nagradu za hrabrost te možda izlazak iz zone komfora će sigurno biti profesionalni plesni show uz vatru za koji će biti zaslužna grupa “Red Rays”. Kao zagrijavanje za šetnju i dobru atmosferu po povratku također će se pobrinuti DJ Sven koji će vas rasplesati u Caffe baru “PAK” uz park i klizalište koji će biti domaćin ovog neobičnog događanja. One koji su odlučili ostati u Gorskom kotaru očekuje after-party u Pool baru uz posebne pogodnosti.

Svoje mjesto na navedenom eventu rezervirajte ispunjavanjem OBRASCA te će vam po prijavi stići dodatne informacije. Dodatne informacije možete dobiti i ako se javite direktno u Lynx and Fox putem maila ili na 091/182-9892. Kotizacija za program iznosi 85 kuna za odrasle i 45 kuna za djecu. Klinci koji dolaze preporučuju se da budu dovoljno stari da mogu prehodati dionicu od tri kilometra laganim tempom odraslih osoba.

noć vještica gorski kotar

Raznoliki smještaj možete pronaći i putem stranice Turističke zajednice Gorskog kotara gdje u rubrici “Smještaj” možete birati između prave raznolikosti koja kreće od soba i pansiona, preko apartmana do bajkovitih kuća za odmor koje će vas razmaziti sa svojom dodatnom ponudom luksuznih sadržaja poput sauna i jacuzzija. 

Ako trebate isplanirati izlet ili posjet Gorskom kotaru za vašu grupu, udrugu ili tvrtku ovdje smo za vas, a ako želite primati informacije o ovakvim zanimljivim obilascima, upišite se na našu newsletter listu.

Izvor fotografija: Jelena Holenko (Lynx and Fox)

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.