Niže cijene ulaznica u Nacionalnom parku Plitvička jezera do kraja rujna

Iako nešto više nego što su bile u lipnju, cijene ulaznica za Nacionalni park Plitvička jezera bit će snižene sve do 30. rujna. No osim akcijske cijene ulaznica, Plitvička jezera ovog ljeta nude izvrsne aranžmane u hotelu Jezero i kampu Korana, gastro ponudu u restoranima parka te prirodu koja oduzima dah i odmara um i tijelo.

Tako od 1. srpnja sve do kraja rujna pojedinačna cijena ulaznice iznosi 200 kuna, a ako u Nacionalni park uđete poslije 16 sati, cijena je i niža, odnosno iznosi 150 kuna, što je upola jeftinije od pune cijene. Studenti od jučer plaćaju ulaznicu 125, a od 16 sati 100 kuna. Za djecu od 7 do 18 godina trebat će se izdvojiti 70, odnosno 50 kuna, a djeca do 7 godina i osobe s posebnim potrebama s invaliditetom preko 50% i dalje mogu uživati u ljepotama Plitvičkih jezera potpuno besplatno.

Recimo i kako su snižene dvodnevne cijene ulaznica, pa će tako odrasli ulaznicu moći kupiti po cijeni od 300 kuna, umjesto 450, za studente ona iznosi 190 umjesto 310 kuna, a za djecu od 7 do 18 godina 100 umjesto 170 kuna. Do 30. rujna vrijede snižene cijene i za grupne posjete, odnosno za grupe u kojima se nalazi minimalno 10 posjetitelja.

Dok ste na Plitvičkim jezerima možda ćete htjeti unajmiti drveni čamac i uživati u vožnji preko najvećeg jezera nacionalnog parka – jezera Kozjak. Želite li uzeti vrijeme za sebe, opustiti se veslajući i promatrajući predivnu prirodu, moći ćete to učiniti najmom čamca po cijeni od 70 kuna za jedan sat.

Do pred kraj kolovoza hotel Jezero pripremio je posebnu ponudu aranžmana koji sadrže jedno, dva ili tri noćenja s doručkom ili polupansionom i ulaznicom u Park. Doživite plitvičko ljeto kroz popuste na brojne sadržaje: finsku saunu , relax masažu, ulaznicu u obližnje Baraćeve špilje, ulaznicu u najveći europski pećinski park – Pećinski park Grabovača, te jahanje na ranču Terra. Za jedinstven doživljaj vožnje po jezeru Kozjak, u ponudi je popust na sat najma čamca koji je gratis za goste koji žele produljiti svoj boravak na tri noćenja. Za sve vas koji se odlučite na uslugu noćenja s doručkom, osiguran je popust na ručak ili večeru u bistrou Vučnica u malom pitoresknom naselju Mukinje.

I kamp Korana pripremio je ljetnu ponudu aranžmana koja uključuje dva ili tri noćenja u bungalovima s doručkom ili polupansionom te uključenom ulaznicom u Nacionalni park Plitvička jezera. Tu su još i popusti na najam na jezeru Kozjak, jahanje na ranču Terra i obližnji Adrenalinski park Plitvice kao i popusti na ručak ili večeru u restoranu kampa Korana ukoliko ste odabrali noćenje s doručkom. Pogodnost za sve vas koji odlučite ostati tri noći uz sve navedene popuste, je uključena ulaznica u Baraćeve špilje dok su sat najma čamca na vesla na jezeru Kozjak te najam štapova za nordijsko hodanje gratis.

Ljetnu ponudu u kojoj su se još našli i popusti za vlasnike Hrvatske turističke kartice, cjelokupna gastro ponuda Parka, te pregled svega onoga što možete posjetiti u blizini Nacionalnog parka Plitvička jezera pogledajte na službenim stranicama Parka.

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.