Noć vina – uvertira u Iločku berbu grožđa

Iločka berba grožđa već dugi niz godina okuplja vinoljupce iz cijele Hrvatske i inozemstva. Tako će vjerujemo biti i na 53. izdanju manifestacije, kojem će uvertira biti Noć vina u Starim podrumima. Program započinje Danima traminca, odnosno prodajom osam vrsta traminaca po promotivnim cijenama, a u restoranu Stari podrumi moći ćete uživati i u prigodnoj eno-gastro ponudi.

Noć vina započet će u 21 sat uz vino i glazbu, a u programu su se našli i obilasci starih vinskih podruma, prigodni zalogajčići, a posjetitelji će iz čaše s tobolcem moći konzumirati sedam vrsta vina Iločkih podruma.

Sutra i prekosutra, 29. i 30. kolovoza upriličit će se Dani otvorenih vrata Iločkih podruma uz besplatne ture kroz stare vinske podrume sa vodičem, a 4. rujna na rasporedu je još jedna prigodna eno-gastro ponuda u Starim podrumima i zabava uz DJ-a.

Glavni dio programa održavat će se 5. i 6. rujna, a između ostaloga najavljeni su Vinski sajam, eno-gastro ponuda uz tamburaše, koncerti, programi u Interpretacijskom centru Ilok vrata Hrvatske – Kurija Brnjaković i Muzeju grada Iloka, te Središnji svečani program na Ljetnoj pozornici u tvrđavi.

Format događaja, poručuju iz Iločkih podruma, i dalje je na otvorenom, na terasi između povijesnih starih vinskih podruma iz 15. i 18. stoljeća, te je u potpunosti prilagođen aktualnim epidemiološkim mjerama.

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.