Novi gastro program za sve ljubitelje morskih delicija “Pjat na molu”

Za sve ljubitelje morskih delicija Turistička zajednica grada Poreča pripremila je u petak, 7. srpnja 2023. od 19 sati na Carinskom gatu u Poreču novi gastro program “Pjat na molu”.

Biti će to prilika za kušati lokalne morske delicije kao što su bakalar na bilo, salata od hobotnice, salata od sipa i kanaštrela, slani sardoni na rukoli, marinirani sardoni, dagnje na buzaru, miješane školjke na buzaru, brodet sa palentom, šugo od lignji sa palentom, kapesante na garbunu, srdele i brancin na žaru.

Za ugodnu atmosferu i dobru zabavu pobrinuti će se Alfa Time Band, a Carinski gat će ponovno oživiti kroz druženje, nakon što je od početka ove godine, ulaskom u Schengensku zonu, postao otvoren i dostupan za sve.

Program “Pjat na molu” će se odvijati u više termina tijekom turističke sezone – 7. i 14. srpnja te 4. i 11. kolovoza.

Bogati program Porečkog ljeta provjerite na službenoj stranici Turističke zajednice grada Poreča ili na Facebook stranici.

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.