Obiđite Plemićku rutu i osvojite vrijedne darove

Obilazak Plemićke rute u Virovitičko-podravskoj županiji nikad nije bio atraktivniji. Sakupljajte pečate i osvojite vrijedne darove, a novi promotivni film Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije neka vam bude inspiracija za putovanje.

Povezuje najveće atrakcije Virovitičko-podravske županije. Povijesne kurije i dvorce, plemićke ljetnikovce, moderne muzeje, stare utvrde, prolazi gradovima i selima, spaja Dravu i Papuk i iznenađuje vrhunskim jelima. Plemićka ruta jedan je od najjačih aduta Slavonije i Podravine. Sjajan odabir za moderne putnike u potrazi za opuštajućim odmorom.

Od danas još je jedan razlog zbog čega trebate otkriti ovaj neočekivano lijepi dio Hrvatske. Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije predstavila je novi promotivni katalog koji goste potiče na istraživanje.

Dok istražujete i otkrivate plemićku povijest ovoga kraja, sakupljajte pečate i osvojite vrijedne darove. Za sakupljenih svih osam pečata Turistička zajedica Virovitičko-podravske županije daruje vam noćenje s doručkom u Posjetiteljskom centru – Dvorac Janković. I za sakupljenih šest pečata dobivate nagradu, paletu vrhunskih proizvoda lokanih proizvođača.

Svaka kupnja ulaznice, noćenje ili konzumacija na Plemićkoj ruti donosi jedan pečat u promotivnom katalogu. Da biste sakupili svih osam pečata posjetite Interpretacijski centar Kuću Petra Preradovića u Grabrovnici, Gradski muzej Virovitica u Dvorcu Pejačević, Posjetiteljski centar Dvorac Janković u Suhopolju, Zavičajni muzej Slatina, Posjetiteljski centar Dravska priča u Noskovcima, Park šumu Jankovac u Parku prirode Papuk, Pustaru Višnjica i Heritage hotel Kuriju Janković u Kapela Dvoru.

Na ovih osam lokacija, partnera projekta, kao i u Turističkoj zajednici Virovitičko-podravske županije očekuje vas i vaš primjerak promotivnog kataloga, koji je predstavljen u Dvorcu Pejačević, danas Gradskom muzeju Virovitica, jednom od osam hot spotova Plemićke rute.

Nakon što sakupite šest ili osam pečata sve što trebate je javiti se putem e-maila i dogovoriti se oko preuzimanja nagrade, poručuje Martina Jakelić, direktorica TZ Virovitičko-podravske županije Jakelić, koja je u Dvorcu Pejačević predstavila i najnoviji film Plemićka ruta u Virovitičko-podravskoj županiji.

Fotografije: Matija Turkalj/ Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.