Od 1. studenoga na Plitvička jezera uz značajno niže cijene ulaznica

Mnogima je upravo jesen najljepše godišnje doba, a zamislite kako izgleda u Nacionalnom parku Plitvička jezera, destinaciji iznimne prirodne ljepote kojoj se dive milijuni posjetitelja iz cijelog svijeta, a koju od 1. studenoga možete posjetiti uz osjetno niže cijene ulaznica.

Nacionalni park Plitvička jezera
Foto: Nacionalni park Plitvička jezera

Tako ćete u raskoši boja koje se zrcale u jezerima, zvukovima prirode u kojima se izmjenjuje šuštanje lišća s hukom slapova i sve ono što jesen čini Plitvička jezera čarobnima, moći uživati već od 4,5 eura što će biti cijena ulaznice za djecu od 7 do 18 godina.

Cijena za odrasle osobe iznosi samo 10 eura, što je ujedno i najviša cijena ulaznice za pojedinačnu posjetu od 1. studenoga. Studenti će Plitvička jezera moći posjetiti za 6,5 eura. Snižene su i cijene za grupne posjete koje se kreću od 3,5 do 9,5 eura po osobi. Ulaznice će je moguće kupiti i online na POVEZNICI.

Screenshot web stranica NP Plitvička jezera

Programi obilaska

Recimo i kako je, radi lakšega kretanja u jezerskoj zoni, posjetiteljima koji ulaze u Park na Ulazu 1 omogućen izbor između četiri programa obilaska označenih zelenom bojom na informativnim pločama. Četiri programa koji započinju na Ulazu 2 označeni su narančastom bojom. Programi obilaska jezera. U Parku prometuju električni brodovi na jezeru Kozjak te vlakovi za prijevoz posjetitelja. Za njihovo korištenje je potrebno imati važeću ulaznicu za Nacionalni park.

Za lakše snalaženje prilikom obilaska Nacionalnog parka Plitvička jezera tu je i APLIKACIJA. Sadrži brojne korisne informacije: programe obilaska i točke značajnih lokacija, mogućnost označavanja vašeg parkirnog mjesta, informacije o smještaju i restoranima, općenite informacije o parku kao i poučne sadržaje o vrijednostima najvećeg i najstarijeg nacionalnog parka u Hrvatskoj. Preuzmite aplikaciju već danas i uživajte u prirodi Nacionalnog parka Plitvička jezera.

///TOP 15 mjesta u Europi za posjetiti ove jeseni, Plitvice na samom vrhu

Foto: Nacionalni park Plitvička jezera

Smještaj, gastro ponuda, posjete okolici…

Uz niže cijene ulaznica, hoteli Jezero i Plitvice nude povoljnije jesenske aranžmane. Aranžmani uključuju jedno, dva ili tri noćenja uz brojne pogodnosti. Naravno ne smijemo zaboraviti spomenuti ni bogatu gastro ponudu u restoranima Lička kuća, Jezero i Borje te Pizzeriji Vučnica.

///Lička kuća u vrhu svjetske gastronomije po ocjenama Tripadvisora

lička kuća
Lička kuća, izvor: Javna ustanova Nacionalni park Plitvička jezera

Uz brojne ugostiteljske objekte koji se nalaze u i oko Plitvičkih jezera, razloga za posjet najstarijem nacionalnom parku u Hrvatskoj i ovom dijelu Europe, ne nedostaje. Vođeni željom da dođete zbog jezera, a ostanete zbog prirode i avanture, domaćini su pripremili preporuke što posjetiti u okolici Nacionalnog parka Plitvička jezera. Na aplikaciji se nalaze preporuke što pogledati, koje aktivnosti isprobati, na koje biciklističke staze se otisnuti… Na vama je odabrati vama najzanimljivije.

///Houston we have a problem! Napušteni aerodrom kod Plitvica misteriozna, ali i opasna avantura

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.