Od danas možete kupiti avio karte za novu međunarodnu liniju Split – Istanbul

spot_img

Croatia Airlines ove godine proširuje mrežu letova iz Splita uvođenjem nove sezonske linije Split – Istanbul. Turska metropola nudi razgled povijesnih trgova i Velikog bazara, fantastične okuse i očaravajuće džamije. To je grad s nevjerojatnom dubinom kulture i povijesti, a od ove sezone direktno je povezan sa Splitom.

/// Istanbul – jedinstven i raznolik grad s fantastičnim lokacijama koje vrijedi otkriti

Izravni letovi iz Splita u Istanbul planirani su u razdoblju od 7. svibnja do sredine listopada 2024. godine, triput na tjedan – utorkom, četvrtkom i subotom u večernjim satima, a letovi iz Istanbula u Split srijedom, petkom i nedjeljom u jutarnjim satima.

Prodaja karta za letove na novoj međunarodnoj liniji Croatia Airlinesa počinje danas.  Povratne zrakoplovne karte za letove Split – Istanbul putnicima su dostupne po cijeni već od 179 eura, a povratne karte za letove Istanbul – Split po cijeni već od 199 dolara, izvijestili su iz Croatia airlinesa.

U Istanbulu nikada ne može biti dosadno. Carska prijestolnica već 1700 godina, grad je dugo bio prolaz između Istoka i Zapada. Stoga su se ovdje kroz povijest križale razne kulture, ideologije i kuhinje.

Nasljeđe nekadašnjeg Konstantinopola izdržalo je test vremena, a svaki posjet Turskoj ili počinje ili završava Istanbulom. Što svakako trebate vidjeti kada ste u Istanbulu pročitajte OVDJE.

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.