Zbog najave lošeg vremena odgođen Zadar street food festival

Prvi ovakav festival u Zadru trebao je započeti sutra i trajati do nedjelje, no zbog najave kiše i lošeg vremena odgađa se za novi termin. Kako, prema riječima organizatora, nitko ne želi promrzle i prokisle posjetitelje, Festival će se odgoditi na tjedan dana, odnosno započet će 30. rujna i trajat će do 4. listopada. Dakle, i dalje je to srijeda do nedjelje, ista lokacija kod Beach Bara Bamboo, ista ponuda najboljeg od zadarskog street fooda uz glazbenu podlogu DJ-a.

Podsjetimo, posjetitelji će moći isprobati street food specijalitete u režiji probrane ekipe Hedonista, OX meet & eat, Maguro restoran & sushi bara, Delimaris Fish & chips, Salsa Rosse, Burgers & more i PIK GRILL HOUSE.

Za ljubitelje slatkog zadužena je kavana Danica koja će u svojoj festivalskoj kućici osvježavati s vrhunskim talijanskim sladoledom, te Bamboo Ice s velikim izborom palačinki.

Za dobru zabavu zaduženi su, kako smo već rekli DJ-i, njih čak pet, a između ostaloga čut će se i rock i funky tonovi. I ako vam dobra hrana, piće i glazba nisu dovoljni recimo kako su organizatori za sve posjetitelje organizirali i nagradnu igru uz zanimljive i bogate nagrade.

Sve gastro kućice su nestrpljive da vam pokažu sto su iskemijali i iskombinirali kako bi predstavili svoje posebnosti u ovim festivalskim verzijama i čekaju samo na vas da to isprobate uz čašu vina, koktel, pivo ili gin tonic.

Naslovna fotografija: Toni Filipović

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.