Opatija – izvrsna ideja za romantično putovanje za Valentinovo

Kontrast tirkiznog mora i zelenih planina, raskošnih vila i pitoreskne obalne šetnice čini Opatiju jednom od najromantičnijih destinacija u cijeloj Europi. Tim je riječima Opatiju predstavio Trips To Discover. Popularni portal uvrstio je Opatiju na popis 15 ideja za romantično putovanje za Valentinovo 2022. godine.

Odabir je to popularnog turističkog internetskog izdanja, koji prati više od 1,6 milijuna ljudi iz cijelog svijeta. Najviše čitatelja je iz Sjedinjenih Američkih Država. Opatija je svrstana uz bok renomiranih destinacija kao što su Los Cabos u Meksiku, francuski Strasbourg, Island, portugalska Lagoa, Bermuda, Kauai na Havajima ili Key West na Floridi.

Članak se nastavlja ispod oglasa

U članku “15 Romantic Travel Ideas for a Valentine’s Day Escape in 2022” portal Trips To Discover podsjetio je kako Opatija svojim šarmom, ljepotom i izvanrednom gastronomijom posjetitelje privlači još od 19. stoljeća. Druga je to godina zaredom da je “Kraljica Jadrana” uvrštena među mjesta koja se moraju posjetiti za Valentinovo. Prošle godine Opatija je proglašena jednim od najromantičnijih europskih odredišta u izboru koji su proveli Best European Destinations i Forbes.

Opatija za Valentinovo pripremila program za zaljubljene

Sve posjetitelje koji poslušaju preporuku renomiranog portala Opatija će tijekom veljače dočekati u romantičnom ruhu. Na taj način će kreirati idealnu “pozornicu” na kojoj će se odigrati njihove ljubavne priče. Atmosferu za nježne trenutke u gradskim parkovima i na obalnom šetalištu stvorit će prigodna rasvjeta, srca i lijepe poruke ispisane na brojnim jezicima, kao i romantična glazbena podloga. Ljubavni stihovi i glazba osvojit će i centar Gervais, gdje za Valentinovo, odnosno 12. veljače, nastupa Damir Kedžo.

Ako svoj dolazak planirate u “mjesecu zaljubljenih”, recimo kako su hotelijeri pripremili ponude koje će trajati tijekom čitave veljače. Uz romantične šetnje parkovima i uz lungomare, savršen odmor za zaljubljene pružit će opuštanje u wellness centrima i gastronomski specijaliteti u opatijskim restoranima, hotelima i kavanama.

Nakon najraskošnijeg Adventa, Opatija nastavlja privlačiti pozornost svjetske i hrvatske javnosti i za Valentinovo. Prigodno uređenje i ponudu prati promotivna kampanja Turističke zajednice na domaćim i stranim tržištima.

Fotografije: Turistička zajednica grada Opatije

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.