Osjeti čaroliju – Advent u Opatiji unosi toplinu u svaki dom

Blagdanska čarolija Najljepšeg Adventa uz more ove zime unosi toplinu u svaki dom. Udaljenost nije prepreka za doživljaj prekrasne božićne atmosfere u Opatiji, jer Turistička zajednica grada Opatije svojom virtualnom kampanjom nastavlja doticati ljude diljem Hrvatske i svijeta. Novi korak u kampanji za Advent u Opatiji objava je prigodne video-razglednice nazvane “Osjeti čaroliju”.

Kako su poručili iz Turističke zajednice grada Opatija, svatko zaslužuje osjetiti poruku nade i optimizma koju šalju kadrovi prekrasnog grada “odjevenog” u raskošno blagdansko ruho, a video je zamišljen i kao čestitka svim vjernim i budućim gostima za nadolazeće blagdane.

Osjeti čaroliju uz prizore bajkovitih parkova, raskošno uređenih trgova, ulica obasjanih stotinama tisuća lampica, romantičnih šetnica koji su Advent u Opatiji pretvorile u najljepšu priču ovogodišnjih blagdana. Sada ti prizori u novoj formi putuju do svakoga kome je potrebno malo božićne čarolije i topline. Može ih se doživjeti i u virtualnoj šetnji Najljepšim Adventom uz more na službenim stranicama Turističke zajednice grada Opatije.

– Pozivamo Vas da iz topline svoga doma osjetite čaroliju Opatije! Dragi prijatelji, naša razdvojenost je privremena, no Opatija je vječna. Uz dašak blagdanske čarolije, želimo Vam lijepe i ugodne blagdane, poručili su iz Turističke zajednice grada Opatija.

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.