Otkrijte Liku svim čulima i provedite zimski odmor na Plitvicama uz bajkovite prizore

spot_img

Ima nešto čarobno u tišini zime, krajolicima u kojima vrijeme kao da je stalo. Doživite idilične prizore uspavane prirode Plitvičkih jezera, osjetite blagodati iscjeljujućeg boravka na svježem zraku i kušajte bogatstvo gastronomske ponude inspirirane ličkom tradicijom. Nacionalni park Plitvička jezera i ove zime uz promotivne cijene ulaznice i posebne aranžmane za Novu godinu priprema zimsku priču koja posjetitelje vodi u pravu ledenu bajku.

Kako bismo vam osigurali jedinstven zimski odmor i odmak od užurbanog ritma svakodnevice, pripremili smo za vas aranžmane koji sadrži jedno, dva ili tri noćenja s doručkom ili polupansionom u hotelu Jezero i uključenim ulaznicama u Nacionalni park Plitvička jezera. Ovu posebnu ponudu smo za vas upotpunili popustima na brojne sadržaje: finsku saunu u hotelu Jezero, masažu u kozmetičkom salonu Fors Fortis, jahanje na ranču Terra, ulaznicu za posjet Kući Velebita u Nacionalnom parku Sjeverni Velebit te kupnju rakija i likera tradicionalne proizvodnje na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu Vlainić. Za sve vas koji se odlučite za uslugu noćenja s doručkom, nudimo popust na večeru u restoranu Lička kuća za cijelo vrijeme vašeg boravka, ističu u Nacionalnom parku Plitvička jezera uz poziv na zimski odmor i doživljaj svih čari ličke zime na Plitvičkim jezerima.

Otkrijte Liku svim svojim čulima i započnite novu 2022. godinu na Plitvičkim jezerima

Novu 2022. godinu možete dočekati uz bajkovite prizore zaleđenih Plitvičkih jezera u hotelu Jezero, okruženi smirujućom zimskom idilom Nacionalnog parka Plitvička jezera. Dok priroda spava, mnoštvo prekrasnih slapova žubori sve dok ih hladnoća ličke zime ne utiša. Upravo u ovoj ledenoj bajci i sjaju silvestarske noći u hotelu Jezero, ostavite sve teško iza sebe, uživajte u toplim riječima, osmjesima i podijelite sa svojim najdražima početak jedne velike godine za vas.

Novogodišnji aranžmani uključuju jedno, dva ili tri noćenja sa svečanim dočekom u hotelu Jezero, uključenom ulaznicom za Nacionalni park Plitvička jezera i skijalište Mukinje*. Ovisno o broju noćenja koji odaberete, u okviru aranžmana osigurani su i brojne sadržaji od kojih izdvajamo – izlet u Prvan Selo na OPG Vlainić na degustaciju ličkih rakija i likera domaće proizvodnje uz ručak i prezentaciju ličkih običaja uz KUD Sinac, organizirani razgled parka s vodičem, bogate ručkove i večere u našim objektima uz živu glazbu, animaciju za djecu, svečanu večeru s bogatim izborom jela i poslijeponoćnim buffetom kao i tradicionalni novogodišnji piknik ručak na Kozjačkoj Dragi, u srcu Nacionalnog parka.

Odlučite li se za jedno noćenje, ove godine imate mogućnost dočeka u hotelu Jezero ili u tradicionalnom ambijentu restorana Lička kuća, gdje ćete imati priliku uživati u okusima ličke kuhinje, hrani proizvedenoj u ekološkoj oazi Lika destinacije. Opcija dočeka bez noćenja je također moguća u hotelu Jezero ili restoranu Lička kuća.

Naslovna fotografija: Nacionalni park Plitvička jezeraPOSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.