“Otvaranje turističke godine 2020” u Istarskoj županiji

Pandemija koronavirusa vjerojatno je najveći negativan učinak ostavila na turistički sektor, no popuštanjem mjera diljem Hrvatske i svijeta započele su promocije i akcije koje za cilj imaju privlačenje turista. U jednoj takvoj akciji, točnije inicijativi, koju je pokrenuo Upravni odjel za turizam Istarske županije, ponovno se želi oživiti turizam u Istri.

Inicijativa “Otvaranje turističke sezone 2020.” najavljena je za ovaj vikend, 13. i 14. lipnja, od 10 do 18 sati, a okupit će preko 50 pružatelja turističkih usluga diljem Istarske županije. Oni će, prema najavama svoje usluge ponuditi zainteresiranima uz 50% popusta ili potpuno besplatno.

“Svi zainteresirani mogu posjetiti brojne adrenalinske parkove, muzeje, kaštele, špilje, zaštićena područja, tematske kuće i ostale atrakcije i doživljaje, te vinare, maslinare, tartufare i ostale lokalne proizvođače koji su se odazvali našem pozivu, a posebno raduje to što su se ove godine u manifestaciju uključile brojne lokalne turističke zajednice sa svojim programima”, najavila je pročelnica za turizam Istarske županije, Nada Prodan Mraković.

Sve uključene pružatelje turističkih usluga u inicijativu “Otvaranje turističke sezone 2020.” možete pronaći na ovoj poveznici.

Izvor: HrTurizam.hr
Foto: istra.hr

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.