Otvorena slavonska rivijera: Kreće dugo, toplo i sigurno ljeto na bizovačkim valovima

spot_img

Bizovačke toplice od prvog se srpnja, šestu godinu zaredom, pretvaraju se u najpoznatiju i najposjećeniju „slavonsku rivijeru“ – nakon otvorenja dijela bazena u lipnju, kreće dugoočekivana sezona kupanja na najvećem bazenu s valovima u Hrvatskoj.

Prošlogodišnja investicija u bizovačku plažu, kad je sunčalište prošireno za 800 m2, ove se sezone pokazala iznimno važnom – naime, zbog prostranosti, posjetitelji se mogu opušteno i sigurno zabavljati i uživati na najvećem kupališnom kompleksu u istočnoj Slavoniji.

Na 9000 m2 očekuje vas 11 bazena – rekreacijski, dječji, neplivački, poluolimpijski, tri masažna, dva termalna, vanjski obiteljski i bazen s valovima, sauna, pet ugostiteljskih objekata i polivalentno igralište.

Već prvog vikenda u srpnju počinje i sezona noćnog kupanja, svake subote od 20h do 24 sata, što je omiljena zabava za mlade koji osvježenje od vrućih slavonskih noći traže upravo u Bizivačkim toplicama. Inače Slavonija je ovih dana najtopliji dio Hrvatske, a temperature su više od onih na jugu Lijepe naše te je osvježenje na ovoj “slavonskoj rivijeri” itekako dobro došlo.

„Ova je sezona izuzetno specifična i primarno nam je da se naši posjetitelji osjećaju sigurno. Epidemiološke mjere koje provodimo izuzetno su stroge i u skladu s propisima i preporukama nastavnog zavoda za javno zdravstvo. Svakako veseli nas povjerenje koje su nam posjetitelji ukazali i njihov izuzetan interes. U proteklih 6 godina, promišljenim investicijama i rebrandingom- pozicionirali smo se čvrsto na tržištu toplica i kontinentalnih kupališta te su Bizovačke toplice danas okosnica kupališnog turizma Slavonije i Baranje“ naglašava Marcel Medak, direktor društva Sunčane toplice. Naime, prošla, 2019. godina bila je rekordna i po prihodima i po posjećenosti na slavonskom moru – kolovoz 2019. donio je 50.000 prodanih ulaznica, a to je ujedno bio i najbolji rezultat otkad su Bizovačke toplice obnovljene.

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.