PAG OUTDOOR osvojio nagradu Simply the best u kategoriji novi projekti u turizmu

Za inventivno i kreativno oblikovanje sadržaja namijenjenih aktivnom odmoru koji daju značajan doprinos kvaliteti i posebnosti cjelogodišnje turističke ponude otoka Paga, nagrada dodijeljena od strane Udruge hrvatskih putničkih agencija odlazi u ruke Turističkih zajednica otoka Paga.

Projekt je to koji posljednjih godinu dana intenzivno razvijaju jedinice lokalne samouprave i promoviraju otok Pag kao jedinstvenu destinaciju idealnu za aktivni odmor. Nagrade za 2021. godinu dodijeljene su u sklopu 22. burze PUT održane u Crikvenici i Selcu, od 23.-25.11.2021.

Članak se nastavlja ispod oglasa

– Veliko nam je zadovoljstvo primiti priznanje struke za ovako veliki i zahtjevan projekt otoka. No bez zajedničke sinergije i jedinstvene vizije svih dionika ne bi bilo moguće ostvariti sve naše definirane strateške programe, koji uključuju elemente održivog turizma i aktivnosti izvan glavne turističke sezone. Nama je to još jedna u nizu potvrda uspješne suradnje i motiva za iduće zajedničke projekte, zaključile su liderice TZ Grada Novalje, TZ Grada Paga i TZ Općine Kolan.

Podsjetimo, otok Pag ovim projektom nadilazi administrativnu podijeljenost na dva županije, dva grada, dvije općine i pet turističkih zajednica. Potpisanim sporazumom o udruživanju na projektu ujednačenog razvoja outdoor ponude od strane 5 turističkih zajednica (TZG Novalja, TZG Pag, TZO Kolan, TZO Povljana, TZM Stara Novalja), Ministarstvo turizma i sporta je prepoznalo vrijednost i kvalitetu projekta te financijski potpomoglo njegovu realizaciju.

Bravo za Pag Outdoor!

Naslovna fotografija: Agencija Posada

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.