NP Plitvička jezera: povoljnije cijene do kraja godine

Do kraja ove godine cijene jednodnevnih i dvodnevnih ulaznica za NP Plitvička jezera su povoljnije. Cijena jednodnevne ulaznice za odraslu osobu je 80, a dvodnevne 120 kuna. Posjetitelji mogu uživati u ljepotama najstarijeg nacionalnog parka u Hrvatskoj od ponedjeljka, 26. listopada sve do 31. prosinca 2020. Iz Nacionalnog parka poručuju kako su Plitvička jezera posebna u svako godišnje doba, a jesen ima posebnu čaroliju. Zbog toga pozivaju sve posjetitelje da okruženi bojama i mirisima šuma te šumovima slapova sami otkriju čaroliju Plitvica.

Cijene ulaznica za studente i djecu još i niže

Treba napomenuti kako su povoljnije cijene za ulaz u NP Plitvička jezera za odrasle osobe, od 80 i 120 kuna ujedno i najviše. Za jednodnevne posjete studenti trebaju izdvojiti 50, a djeca starosti od 7 do 18 godina, 35 kuna. Do kraja godine cijene dvodnevnih ulaznica za studente iznose 70, a za djecu 60 kuna.

Osim povoljnije cijene ulaznica u Nacionalnom parku Plitvička jezera očekuje vas i bogata gastro ponuda.

Tijekom planiranja svoje posjete, za gastro užitak u izvornom ambijentu Like tu je nacionalni restoran Lička kuća. U njoj posjetitelji mogu osjetiti tradiciju Like te kušati njena tradicionalna jela, ali i neka nova, koja je kreirao tim kuhara Ličke kuće. Tako će posjetitelji imati priliku naručiti jela poput tradicionalne juhe s mesom janjetine, krumpirima i povrćem. Tu su i tortellini punjeni skutom, odnosno ručno rađeni tortellini na kremi od buče, pesta od rikule, prženih bučinih sjemenki, sotirane gljive, zreli kravlji sir, i mnoga druga. JELOVNIK nacionalnog restorana Lička kuća.

Dva kilometra od južnog ulaza (Ulaz 2) u nacionalni park, smjestio se bistro Vučnica, s pogledom na maleno skijalište i predivnu prirodu koja ga okružuje. Bistro Vučnica nudi posjetiteljima domaće kobasice, pizze, hamburgere, te slastice poput torte od base. Stoga je to idealno mjesto za predah poslije obilaska Parka. Želite li doznati više o ponudi koju možete pronaći u bistrou Vučnica pogledajte JELOVNIK.

Iz Nacionalnog parka Plitvička jezera pozivaju sve koji su zainteresirani za posjet, a još nisu kupili svoje ulaznice online, da to učine i uživaju u prirodi, svježem zraku i ljepotama Nacionalnog parka Plitvička jezera.

Naslovna fotografija: Vedran Božičević

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.