Plitvička jezera u TOP 10 najboljih atrakcija po izboru posjetitelja Tripadvisora

Nacionalni park Plitvička jezera dobitnik je Tripadvisor nagrade Travelers’ Choice Best of the Best za 2023. godinu, kao druga najbolja atrakcija od ukupno 10 rangiranih. Park je prepoznat kao jedan od najboljih u Hrvatskoj zahvaljujući iznimnim recenzijama i ocjenama posjetitelja.

Ove nagrade priznaju omiljene destinacije putnika, hotele, restorane, aktivnosti i još mnogo toga, na temelju recenzija i mišljenja putnika i gostiju diljem svijeta na Tripadvisoru tijekom razdoblja od 12 mjeseci. Dobitnici nagrade Best of the Best nalaze se među najboljih 1% lokacija na Tripadvisoru, što ih izdvaja kao omiljene destinacije putnika za 2023. godinu.

Tripadvisor nagrada potvrđuje iznimnu kvalitetu i nezaboravno iskustvo koje Nacionalni park Plitvička jezera pruža posjetiteljima. Iz Parka poručuju kako su ponosni što su primili ovu prestižnu nagradu i izražavaju zahvalnost svim posjetiteljima koji su podijelili svoje iznimno pozitivne dojmove o parku.

– Porast putovanja koji smo vidjeli tijekom protekle godine dodatno je pojačao konkurenciju. Plasman među najboljima od najboljih pokazuje kako ste pružili iznimna iskustva onima koji su najvažniji: vašim gostima. S promjenjivim očekivanjima, nastavkom nedostatka radne snage i rastućim troškovima, ovo nije nimalo jednostavan zadatak i impresioniran sam otpornošću i sposobnošću prilagodbe industrije turizma i ugostiteljstva. Nazdravimo za još jednu uspješnu godinu, rekao je John Boris, glavni direktor za rast u Tripadvisoru.

Pogledajte sve recenzije i saznajte više o Nacionalnom parku Plitvička jezera na POVEZNICI.

Izvor fotografija: Nacionalni park Plitvička jezera

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.