Pobjegnite s vrućeg asfalta na “Ljeto u Samoboru”

U živopisnom i šarmantnom Samoboru, punom zelenila i prirodnog hlada, traje festival “Ljeto u Samoboru”, a bogat program donosi radost djeci i odraslima.

“Ljeto u Samoboru” dugogodišnji je projekt Turističke zajednice grada Samobora i gradskih institucija koji traje cijeli srpanj i kolovoz. Ove godine organizatori su pripremili i poseban festivalski program koji traje do nedjelje, 11. srpnja, a po prvi put na lokaciji parka kod Samoborskog muzeja, koja se pokazala kao savršen odabir.

U sjenovitom parku punom drveća dogodila se ljetna čarolija kojoj poseban šarm daju jedinstvene dekoracije, a koje su privukle posjetitelje koji mogu uživati u besplatnim radionicama za djecu te sajmu starih zanata, ljetnom kinu i koncertima. Bajkovit ugođaj priredili su Blachere Illumination – Gospodari svjetla koji su dizajnirali “Avatar drvo” koje oduzima dah, te ostale svjetlosne dekoracije.

Niti jedan festival na otvorenom ne može bez instagramskih, atraktivnih foto lokacija, a ovaj događaj ih ima bezbroj i već dominiraju feedovima influencera i poznatih lica poput voditelja Dalibora Petka, dizajnerice Kristine Burje, glazbenika Maria Regelja, Maje Bajamić i Antonije Šole, te spisateljice Emine Pršić i TikTokera Daria Marčaca koji su posjetili Samobor ovog vikenda.

Saša Lozar službeno je svojim nastupom otvorio “Ljeto u Samoboru” te razveselio i što je najvažnije, nakon dugo vremena, zabavio Samoborce i sve njihove goste. U pratnji vrsnih glazbenika izveo je svoje najveće hitove poput Tajno, Dama, Vrati se, Budi, neizostavni hit 365, te neke omiljene obrade u svojim aranžmanima.

Posjetitelj su uživali i u raznolikoj i originalnoj gastro ponudi samoborskih ugostitelja, a tijekom cijelog tjedna Samobor nudi poseban program povodom otvorenja koji možete potražiti na web stranici. Vrhunac će biti u nedjelju 11. srpnja kada će koncert održati grupa Pavel.

Iskoristite priliku za piknik, druženje i uživanje u ovoj zelenoj oazi.

Fotografije: Edin Tuzlak

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.