Porečko ljeto: Tomislav Bralić i klapa Intrade priredili koncertni spektakl u Poreču

Tomislav Bralić i klapa Intrade bili su razlog zbog kojeg su porečki Trg slobode preplavili obožavatelji klapske pjesme, a u sklopu manifestacije Porečko ljeto. Svojim osobito mističnim baritonom, vokalom koji miluje toplinom, dodiruje opipljivom ljubavi te raznježuje iznimnom srdačnošću, Bralić je iskrenom lakoćom osvojio srca porečke publike.

Hitovima poput “Zora bila”, “Croatio, iz duše te ljubim”, “Samo more nosim ja u duši”, “Zalutali pogled”, “Ne mogu te prestat jubit”, “Ne znam što me tebi vuče” i brojnim drugima začarali su porečku publiku koja je gromoglasnim pljeskom nagradila svaku njihovu izvedbu. Publika je posebno emotivno primila izvedbu neslužbene istarske himne “Samo anđeli znaju”. Svaka pjesma u izvedbi Tomislava Bralića i klape Intrade imala je posebnu snagu zvuka i riječi te izrazito naglašen emotivni naboj koji su uspjeli prenijeti publici.

Tomislav Bralić i klapa Intrade postali su zaštitni znak klapskog pjevanja i veliki ambasadori hrvatske glazbene kulture koji na svakom svom koncertu najviše uživaju u dijeljenju emocija s publikom.

Spojivši dalmatinski zvuk, odličnu atmosferu i šarm tople ljetne večeri, Poreč je dobio više od koncerta, dobio je spektakl za pamćenje u kojem su uživali domaći i gosti.

Porečko ljeto nastavlja ispunjavati gradske kantune, trgove i ulice bogatim programima koji su za sve Porečane i njihove goste besplatni i traju cijelo ljeto.

Svi programi su objavljeni u kalendaru događanja na stranicama Turističke zajednice grada Poreča, na Facebook stranici kao i na aplikaciji Moove. Dodatno TZG Poreč objavljuje i mjesečnu tiskanu verziju koja se može podignuti u Informativnom centru TZG Poreča.

Foto: Manuel Paljuh, izvor: Turistička zajednica Grada Poreča

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.