Portugalski video i kampanja “It’s time to stop” oduševili svijet

Turistička zajednica Portugala krenula je s kampanjom It’s time to stop, koju prati hashtag #CantSkipHope.

Cijelu kampanju prati glavni video s fenomenalnim narativom koji će vas oduševiti i pobuditi brojne emocije.

Poruke su snažne i dojmljive, a ovaj video izmamit će suzu u vašem oku. Dirljivo i efektno!

Vjerujemo kako ćete i vi poželjeti čim to bude moguće posjetiti Portugal. Do Portugala iz Hrvatske lako možete i automobilom, što može biti jedna posebna avantura. S obzirom kako će ove sezone najam kampera biti najpopularniji zbog izbjegavanja gužvi i većih kontakata, evo ideje za savršen odmor.

Kampanja će sigurno imati efekte i podsjetiti svijet na sve ono što ova, iznimno raznolika i privlačna, zemlja pruža.

VisitPortugal – It’s time to stop

Portugal je jedna od privlačnijih europskih destinacija koja ima gotovo savršenu klimu uz blage zime i topla ljeta, a cijene su puno prihvatljivije od ostalih nama bližih europskih destinacija.

Svakako trebate vidjeti Lisabon ova metropola osvojit će vas svojim šarmom, grad bogate povijesti brojnih znamenitosti, ali i vrhunske gastronomije. Lisabon vas poziva u brojne strme uličice u kojima ćete se rado izgubiti otkrivajući sav šarm ovog grada, koji je jedan od najstarijih u Europi. Ne propustite provozati se drvenim tramvajem i na trenutak ući u prošlost. Svakako morate vidjeti simbol grada Elevador de Santa Justa lift metalne konstrukcije kojeg je izradio učenik Gustava Eiffela. Pogled koji ćete vidjeti s vrha ostavit će vas bez daha.

Foto: www.pixabay.com

Portugalske plaže jedne su od najljepših u Europi i brojne su se našle na visokim mjestima najpoželjnijih i na popisu #mustsee.

Južni dio Portugala pruža nepregledne uvale i zlatne plaže i to u dužini od čak 150 kilometara. Ovdje ćete pronaći brojne uvale i mala ribarska mjestašca i ova regija zvana Algarve krije gotovo 150 plaža okruženih stijenama neobičnih oblika koje se izdižu i do 50 metara nad morem. Portugalske plaže raj su i za obitelji s djecom,ali i za surfere te jug Portugala sigurno opravdava očekivanja većine turista<.

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.