Poseban prilog o Hrvatskoj u utjecajnim ruskim novinama

U jednim od najutjecajnijih i vodećih ruskih novina Rossiyskaya Gazeta objavljen je posebni Croatia Tourism Special, odnosno specijalni prilog o hrvatskom turizmu, turističkim proizvodima i destinacijama. Prilog će se u print izdanju distribuirati u preko 70.000 primjeraka u Moskvi i St. Petersburgu te trajno postaviti na online stranicu koja broji preko 40,3 milijuna jedinstvenih posjetitelja mjesečno. Cijelo izdanje dobit će dodatnu promociju i putem posebno kreiranog Croatia Special mini website-a, a sve objave bit će popraćene i na društvenim mrežama ovog ruskog medija koje broje oko milijun pratitelja.

„Poseban Croatia tourism special objavljen u Rossiyskaya Gazeta definitivno će, kao dio cjelokupne marketinške kampanje na ruskom emitivnom tržištu koja upravo kreće, vrlo pozitivno utjecati na prepoznatljivost Hrvatske kao sigurne i poželjne turističke destinacije za ruske turiste, ali i za ruski turistički sektor, posebice za organizatore putovanja i putničke agencije. Hrvatska je jedna od rijetkih ljetnih destinacija koja je otvorena za ruske turiste i tu informaciju doista moramo prenijeti što široj publici, a ovo je jedan od medija s najvećim dosegom, zaključio je direktor Predstavništva HTZ-a u Rusiji Rajko Ružička.

Članak se nastavlja ispod oglasa

Dodajmo kako su u specijalu, između ostalog, navedeni uvjeti ulaska u Hrvatsku i trenutne mjere koje su na snazi, predstavljeni su projekt Safe Stay in Croatia, hrvatski turistički proizvodi, kao i ponuda hrvatskih destinacija. Hrvatska turistička zajednica u specijalu se dodatno pozicionirala kroz oglašavanje aktualnih kampanja, posebice pozivne kampanje „Trust me, I’ve been there“.

Prema inforamcijama iz Hrvatske turističke zajednice od početka godine bilježimo oko 70 tisuća noćenja ruskih gostiju. – Nadamo se kako će te brojke dodatno rasti kako se približavamo vrhuncu ljetne sezone. Vjerujem kako će tome značajno doprinijeti i ovaj posebni prilog o Hrvatskoj koji će vidjeti milijunsko rusko stanovništvo, zaključio je direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić, naglasivši kako će specijal biti distribuiran i prema vodećim ruskim turoperatorima i turističkim agencijama.

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.