Posebna ponuda: Let Zagreb-Brač, vrhunski hotel i neograničeni wellness – nikad jeftinije!

Znate li da za samo sat vremena vrućinu gradskog asfalta možete zamijeniti potpunim opuštanjem u wellnessu luksuznog hotela na otoku? Bluesun hoteli u posebnoj ponudi Fly & Spa nude povratni let Zagreb-Brač , smještaj s doručkom i večerom u Bluesun hotelima Elaphusa 4* i Amor 4* te neograničeno korištenje wellnessa.

Otok Brač jedan je od najljepših i najsunčanijih hrvatskih otoka. Na njegovu je jugu, u Bolu, po mnogima najljepša plaža u Hrvatskoj, Zlatni rat. Nad njom se nadvija i najviši vrh mediteranskih otoka, Vidova gora (778 m). U blizini Bola se nalazi Zračna luka Brač.

Članak se nastavlja ispod oglasa

Najveće mjesto i administrativno središte je Supetar, koji je od Zračne luke udaljen tridesetak minuta ugodne vožnje kroz lijepu bračku prirodu. Supetar je šarmantan mediteranski gradić bogate povijesti i, još važnije, lijepih plaža. Trajektom se možete uputiti na izlet u Split; vožnja traje 50 minuta.

Resort_Velaris – restoran

Desetak minuta šetnje od Zlatnog rata nalazi se Bluesun hotel Elaphusa 4*, koji se može pohvaliti luksuznim smještajem, atraktivnim bazenima te nagrađivanim Thalasso Wellnessom. Jedan od najvećih wellness centara u Dalmaciji ima 13 soba za tretmane bazirane na blagodatima morske vode. Tu su unutarnji i vanjski bazen, hidromasažni whirlpool, spa oaza s vodenim krevetima i grijanim ležajevima te svijet sauna.

Bluesun hotel Amor 4* u Supetru smješten je u mirnom mediteranskom vrtu kraj plaže. Opustiti se možete na vanjskom bazenu te u Wellness centru, uz velik izbor tretmana lica i tijela baziranih na dobrobitima morske vode te finsku saunu.

Fly & Spa posebna ponuda može se iskoristiti kao 3-dnevni, 4-dnevni ili 7-dnevni paket. Više informacija i cijene doznajte OVDJE.

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.