Virtualna šetnja po otoku Krku u 360 stupnjeva – Krk 3D

I dok je većina nas na prisilnom odmoru uzrokovanom koronakrizom, zaposlenici u turizmu nadaju se i pripremaju za kakvu takvu turističku sezonu. Sada je idealna prilika za “surfanje” po internetu i traženje lokacija na kojima bi se, ako to financijske prilike dozvole, mogao provesti godišnji odmor.

Na stranicama Turističke zajednice otoka Krka, možete pronaći puno zanimljivih informacija za turiste, a za one koji žele više tu je i već spomenuta virtualna šetnja kojom možete bolje upoznati Omišalj, Njivice, Malinsku, Grad Krk, Punat, Bašku Vrbnik, Šilo i Dobrinj. Kroz virtualnu šetnju po otoku Krku u 360 stupnjeva – Krk 3D, Turistička zajednica otoka Krka želi ponuditi novo i drugačije iskustvo u razgledavanju ponude otoka Krka, te posebno predstaviti njegove atrakcije uz mogućnost orijentiranja kroz prirodne, povijesne, kulturne i gastronomske znamenitosti.

Članak se nastavlja ispod oglasa

Na ovaj način, posjetitelji mogu razgledati otok Krk sa svih strana i kutova kako bi dobili pravi dojam zemljopisnog položaja, te raznolikosti otoka Krka. Virtualnu šetnju je moguće koristiti na svim tipovima uređaja od PC-a do pametnog telefona ili tableta.

Krk 3D interaktivan vizualni prikaz možete vidjeti na stranici 360.krk.hr

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.