Predstavljen BIWC katalog s najboljim vinima!

spot_img

Netom prije 10. godišnjice međunarodnog ocjenjivanja vina – The Balkans International Wine Competition, predstavljen je katalog prošlogodišnjih nagrađenih vina, u kojem su najbolji između 800 natjecateljskih uzoraka iz 240 vinarija, našli svoje mjesto na 158 stranica.

Podsjećamo, Trijumf Selection iz vinarije Aleksandrović iz Srbije, nagrađen je za najbolje vino na Balkanu u 2020. godini, dok je trofej za “najbolji vinski podrum na Balkanu” s najviše osvojenih medalja, dodijeljen turskoj vinariji Suvla.

Najbolja vina Balkana predstavljena i u digitalnoj verziji

Članak se nastavlja ispod oglasa

Katalog nagrađenih vina distribuiran je u više od 15.000 primjeraka, uvoznicima, trgovcima, distributerima te medijima iz 25 zemalja. Može ga pronaći i na web stranicama BIWCF, zajedno s informacijama o prethodnim natjecanjima i festivalima.

Ocjenjivanje vina The Balkans International Wine Competition & Festival (BIWCF) održat će se od 2. do 4. lipnja u Skoplju, glavnom gradu sjeverne Makedonije. Dva tjedna kasnije, od 17. do 19. lipnja, stanovnici i gosti glavnog grada imati će priliku kušati izlagačka i nagrađivana vina na otvorenom prostoru ispred Nacionalne palače kulture (NDK).

– Tradicija koju smo stvorili objavljivanjem našeg digitalnog kataloga jedan je od mnogobrojnih marketinških alata koje koristimo u svrhu promocije vina. Ovo je jedan od načina da nagrađena vina dosegnu veliki broj vinskih profesionalaca i najpoznatije svjetske vinske medije s kojima usko surađujemo. Interes za 10. obljetnicom je ogroman. Očekujemo da ćemo napraviti odličan događaj zahvaljujući našim domaćinima iz sjeverne Makedonije, gdje ćemo ujedno i najaviti sljedeću zemlju domaćina, izjavila je Galina Niforou, direktorica BIWCF-a.

Prijava uzoraka na ovogodišnje ocjenjivanje vina

Ovo je inače “putujuće” vinsko ocjenjivanje koje gostuje u zemljama domaćina s ciljem integracije vinskih podruma te bolje pozicioniranosti u regiji i Europi, a registracija je otvorena sve do 21. svibnja 2021. Za više informacija posjetite www.balkanswine.eu

The Balkans International Wine Competition & Festival 2021., održava se uz potporu Općine Sofija, Bugarske trgovinske i industrijske komore te medijsku podršku Vino & Fino, Sofiaadventures, Visitskopje, Vinopedia, Winepeople.ro, U vašem džepu, ivanasimjanovska.com, blog Autentika, Turističke priče, Moto Pfohe Rent a Car, Exporter.bg, Apollowine.com, Hit-bg.com, WineBG.info, s Opis Tvoât biznis, b2b media.bg, InFoodVeritas.com, ExpoWorld.bg, Agro TV, Standart, Trio.bg, White Water, AIDB, Az četa, Jasmin.bg, bgtourism.bg, SlowTours.bg, Agronovinite.com, Winetours.bg, Wineo.bg, Bugarska Vinske ture, Bugarska Vinske ture, Svježi rezovi života, WineTourMaker.com, Exotic Wine Travel, bgvipnews.eu, hotpressbg.com, bulgarianews.bg, green-news.bg.

Naslovna fotografija: Dodjela nagrada/ Božidar Markov, uz dopuštenje BIWC

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.

Autor

Kategorije