Prekrasna fotografija iz okolice Vukovara dijeli se u znak podrške Ukrajini i globalni je hit

Od početka ruske invazije na Ukrajinu, ljudi se na različite načine solidariziraju s ukrajinskim narodom i državom. Prije nekoliko dana društvene je mreže preplavila fotografija polja uljane repice, a zbog činjenice da boje polja i neba podsjećaju na ukrajinsku zastavu, fotografija je dijeljena tisućama puta. Autor fotografije je Darko Kešnjer, koji je fotografiju objavio na svome Instagram profilu. Fotografija je snimljena u blizini Vukovara.

– Ova moja fotografija objavljena je na Instagramu kao podrška Ukrajini i njenom narodu u ovim teškim ratnim danima. Preko noći je postala viralni hit na društvenim mrežama diljem svijeta i na mnogim portalima te je dosad dosegla više od pola milijuna pregleda. Ne tako davno i mi kao narod smo doživjeli našu tragediju te suosjećamo s Ukrajinom i znamo kroz što prolaze. Budimo ujedinjeni u solidarnosti i molitvi za Ukrajinu – napisao je Kešnjer na svome Facebook profilu.

Članak se nastavlja ispod oglasa

Kešnjerovu fotografiju na svom je Instagram profilu povodom Međunarodnog dana žena objavila i Victoria Beckham, koja je na ovaj način izrazila svoju podršku ženama i djeci Ukrajine.

Autor fotografije svima je dozvolio njezino dijeljenje, kako bi pomogla senzibilizirati ljude prema patnjama koje prolaze Ukrajinci.

Naslovna fotografija: Darko Kešnjer

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.