Pozitivan primjer destinacijskog menadžmenta: Priznanje za Pag Outdoor i Pag na meniju

Turistička zajednica Zadarske županije na ovogodišnjoj svečanoj dodjeli godišnjih nagrada dodijelila je priznanje Turističkoj zajednici Grada Paga, Turističkoj zajednici Općine Kolan i Turističkoj zajednici Općine Povljana u kategoriji Destinacija /Turistička zajednica za nastojanja u stvaranju i razvoju dodatne ponude te doprinos brendiranju destinacije za 2023. godinu.

Naslovna fotografija: TZ Zadarske županije / Izvor: TZ Grada Paga

Nagradu je u ime turističkih zajednica preuzela Vesna Karavanić, direktorica TZ Grada Paga koja je zahvalila TZ Zadarske županije u ime dobitnika priznanja za pozitivan primjer destinacijskog menadžmenta kroz suradnju na projektima Pag Outdoor i Pag na meniju.

Turistička zajednica Grada Paga u suradnji s Udrugom sportskog turizma Pag MareMonti i ove godine u turističkoj sezoni organizirala je Pag Outdoor Summer ture te brojne sportske aktivnosti za sve uzraste na području Grada Paga. Uz besplatno vodstvo licenciranih vodiča, posjetitelji su od kraja lipnja do sredine rujna otkrivali ljepotu mjesečevog otoka i uživali u kajakingu, hikingu, moon walkingu i biciklizmu.

drugom stranom mjeseca advent
Izvor fotografije: Turistička zajednica Grada Paga

Nakon dvije godine pauze zbog pandemije, grad Pag je ponovno gostima predstavio i svoju bogatu gastro ponudu po kojoj je nadaleko poznat i priznat i na taj način nastavio razvijati projekt Pag na meniju započet prije pandemije. 

Foto: Vesna Karavanić, izvor: Turistička zajednica Grada Paga

Na dodjeli nagrade turističkim zajednicama otoka Paga sudjelovali su i Sabina Gligora Sabalić, direktorica TZ Općine Kolan i Neven Tičić, direktor TZ Općine Povljana. Svečana dodjela godišnjih nagrada održana je u hotelu Kolovare u Zadru, a nazočili su joj brojni uzvanici iz turističkog sektora.

U pozdravnom govoru okupljenima su se obratili Božidar Longin, župan Zadarske županije i predsjednik TZ Zadarske županije te Mihaela Kadija, direktorica Turističke zajednice Zadarske županije.

Naslovna fotografija: TZ Zadarske županije / Izvor: TZ Grada Paga

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.