Proljeće i Uskrs u zagrljaju prirode – provjerite ponudu NP Plitvička jezera

Želite uživati u proljetnom zagrljaju prirode, na svježem zraku, toplim zrakama sunca te bojama i zvukovima koji potiču pokret i vedro raspoloženje? Inspirirani proljetnim ugođajem u Nacionalnom parku Plitvička jezera, za vas su pripremili pakete na bazi jednog, dva ili tri noćenja s doručkom ili polupansionom u hotelu Jezero s uključenom ulaznicom za Nacionalni park.

Pored šetnje prekrasnom prirodom, nude vam se brojni popusti na aktivnosti unutar Parka i u njegovoj okolici, ovisno o broju noćenja za koji se odlučite. Istražite kutke najvećeg plitvičkog jezera Kozjak čamcem na vesla, opustite se i revitalizirajte organizam u wellness zoni hotela Jezero uz masaže i finske saune ili iskusite avanturističke jahačke ture na ranču Terra ili posjetite novootvorene Cerovačke špilje ili obližnje Baraćeve špilje.

Za sve vas koji se odlučite na uslugu noćenja s doručkom, preporučujemo da kušate djelić bogate gastronomske ponude. U ugodnom i toplom ambijentu bistroa Vučnica iskoristite popust po vlastitom izboru na ručak ili večeru. Ukoliko odaberete trodnevni aranžman, sat najma čamca na jezeru Kozjak je gratis.

Uskrs na Plitvičkim jezerima

Obožavate dolazak proljeća i uskrsne praznike želite provesti s obitelji u prirodnom okruženju? Plitvička jezera osmislila su posebnu uskrsnu ponudu u jednom od najljepših europskih parkova.

Prošetajte stazama Nacionalnog parka Plitvička jezera. Uz pogled na raskošne slapove i odmor na proljetnom suncu, doživite buđenje prirode i napunite baterije za nove životne izazove.

Na blagdan Uskrsa za vas su pripremljeni posebni promotivni meniji u restoranu hotela Jezero, smještenom u srcu Parka. Najmlađi će moći uživati i u druženju s uskrsnim zekom na prekrasnom vidikovcu na Veliki slap, na Ulazu 1 u Nacionalni park od 09 do 13 sati.

Za uskrsni vikend u Nacionalnom parku Plitvička jezera, predlažemo vam ponudu proljetnih aranžmana. Uključuju jedno, dva ili tri noćenja s doručkom ili polupansionom u hotelu Jezero te uključenim ulaznicama za Nacionalni park.

Izvor i foto: Nacionalni park Plitvička jezera

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.