Pronađite unutarnji mir u chic hotelu u starogradskoj jezgri Rovinja

Kako izgleda odmor u staroj jezgri Rovinja gdje se šarmantna povijesna arhitektura spaja s potrebama i zahtjevima modernih gostiju, najbolje možete doživjeti u Spirito Santo Palazzo Storico hotelu, koji je od svog otvaranja u ljeto 2017. do danas, postao omiljena destinacija za sve željne kvalitetnog i luksuznog odmora od ubrzanog i stresnog načina života. U samo nekoliko godina ovaj se hotel profilirao u omiljeno mjesto gostiju koji cijene kvalitetnu uslugu, spoj profinjenosti dizajnerskih i arhitektonskih rješenja s prirodnim ljepotama kojima Istra ostavlja bez daha.

Motivirani dobrim reakcijama gostiju, vlasnici su odlučili proširiti smještajne kapacitete i to tako da u potpunosti prate i očuvaju povijesni identitet građevina. Spirito Santo Palazzo Storico, u srpnju prošle godine otvorio je dodatne kapacitete, pa je ovaj hotel s četiri zvjezdice i sedam luksuznih soba dobio pojačanje pred jednu od najzahtjevnijih turističkih sezona.

Odmor od užurbane svakodnevice

Članak se nastavlja ispod oglasa

Nakon poprilično stresne prošle godine, pronalazak unutarnjeg balansa i mira postaje prioritet mnogima od nas u vremenima koja dolaze. Okretanje prirodi i kvalitetan odmor postaju neizostavni dio naše svakodnevice kako bi se što lakše nosili s nadolazećim izazovima. Rovinj je gradić koji je oduvijek slovio kao grad povoljnih klimatskih uvjeta za naše zdravlje, a kada se tome pridodaju tradicija, arhitektonske, kulturne i gastronomske ljepote – postaje savršena oaza za opuštanje. Dimenzija luksuza kakvu rijetko možete doživjeti, odmor za sva čula i osjetila, potpuno prilagođen svim zahtjevima modernih gostiju, sinonimi su za Spirito Santo Palazzo Storico hotel.

Suvremeni dizajn koji se savršeno stapa s povijesnim i arhitektonskim nasljeđem ovih građevina, prilagođava se svakom gostu, a smještajni kapaciteti i terase s kojih puca maestralan pogled na more samo su jedan od razloga zašto se gosti ovdje uvijek rado vraćaju. Ono što je specifično za ovaj hotel je da se nalazi u staroj jezgri Rovinja, a izvrsno je povezan s parkiralištem i blizinom samog centra što je često teško spojivo u city destinacijama. U ovom hotelu osjećat ćete se kao da ste daleko od svega, a opet toliko dobro povezani da o ničem ne morate brinuti.

Tradicija prilagođena modernim potrebama gostiju

Kuće iz 18.stoljeća u starogradskoj jezgri, preuređene su u šarmantan hotel koji odiše poviješću, a istovremeno je posvećen svim potrebama modernog gosta. Spirito Santo Palazzo Storico hotel renoviran je tako da je u potpunosti sačuvao svoj povijesni identitet, a upravo je i sama arhitektura prostora jedan od onih razloga zašto je ovaj hotel toliko poseban. Pri preuređenju vodili su se različitim tehnikama i prirodnim materijalima kako bi sačuvali njegovu autentičnost, a obnovljene freske, kamini i brojni drugi autentični predmeti samo su dio njegova šarma.

Uređenjem novih smještajnih kapaciteta, vlasnici su se vodili istim principima. U radu su korišteni samo prirodni materijali kako bi se očuvala povijesna autentičnost građevine. Većina interijera ručno je izrađena od materijala poput drva, stakla i mesinga. Vođeni principima vrhunske kvalitete i stvaranja potpuno novog i autentičnog doživljaja odmora, ovaj se hotel savršeno uklopio u sliku odmora onih gostiju koji ne pristaju na kompromise. Svemu tome pridonosi i savršen spoj arhitekture, gastronomije, odmora prema svim visokim svjetskim standardima i lokacije.

Rovinj je naime idealna destinacije zbog svoje savršene prometne povezanosti, a na samo nekoliko sati vožnje od glavnoga hrvatskog grada uronit ćete u bajkoviti srednjovjekovni krajolik prošaran mediteranskim ugođajem. Već od samog otvorenja, ovaj je predivan mali hotel privukao zaljubljenike arhitekture i dizajna, trendsettere i sve oni koji vole dobru hranu i glazbu. Vlasnici hotela veliki su ljubitelji jazz glazbe i foodi-ji tako da tijekom ljeta organiziraju i glazbene večeri koje su već postale kultno mjesto za druženje i ugodan večernji provod.

Smješten u starom gradu, a tako blizu netaknute zaštićene prirodne baštine priobalja uz dvadeset i dva otoka i samog srca Rovinja, idealan je spoj za savršen produljeni vikend.

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.