Provedite Uskrs u Nacionalnom parku Plitvička jezera

Povodom nadolazećih blagdana Nacionalni park Plitvička jezera pripremio je “Uskršnji odmor na Plitvičkim jezerima”. U ljepoti tek probuđene prirode Uskrs donosi optimizam, nadu i prilike za nove početke. Ovog proljeća iskušajte nešto novo i provedite Uskrs sa svojim najmilijima u prekrasnom ambijentu Nacionalnog parka Plitvička jezera.

Uskrsna ponuda hotela Jezero uključuje dva noćenja s polupansionom, free upgrade za sobu na jezerskoj strani hotela, ovisno o raspoloživosti, ulaznicu u Nacionalni park Plitvička jezera, organizirani obilazak jezera te animacijski program za djecu na Kozjačkoj dragi, u srcu Parka. Blagdanski ugođaj upotpunjen je poklonom iznenađenja u sobi i uključenom gastro ponudom, iz koje izdvajamo nezaobilazni uskrsni buffet doručak i bogati uskrsni ručak.

Za sve one koji žele dulji odmor, od tri noćenja, uz prethodno spomenute sadržaje organiziran je izlet svega 30 kilometara vožnje od Parka, u posjet destileriji Magdić na degustaciju nagrađivanih rakija i likera domaće proizvodnje te posjet pitoresknom naselju Rastoke, gdje ćete uz šum slapova i vodenica uživati u nerazdvojnom spoju čovjeka i prirode.

Izvor i foto: Facebook Nacionalni park Plitvička jezera

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.