Rabac gostima nudi domaće istarske delicije, a stižu i vrhunski ulični zabavljači

Rabac svaki četvrtak tijekom ljetnih mjeseci od 20:00 do 23:00 sata na rivi svojim gostima nudi autohtone istarske proizvode na tradicionalnom sajmu domaćih rukotvorina i gastro proizvoda Istrian lifestyle. 

Prvi sajam održava se danas, u četvrtak 23. 6. 2022. na rabačkoj rivi. Degustirajte i odaberite svjetski nagrađivana maslinova ulja i labinska vina, mesne delicije: istarski pršut, kobasice, domaće sokove i džemove, kozje sireve. Opustite se uz glazbene evergreene uživo, zanosne mirise proizvoda od lavande i smilja te odaberite originalne ručno rađene suvenire.

Članak se nastavlja ispod oglasa

Nakon nekoliko godina u Rabac se ponovo vraća i Noć uličnih zabavljača i svirača. Ove nedjelje 26. lipnja s početkom u 20 sati na devet punktova duž čitave šetnice posjetitelje očekuju žongleri, klaunovi, ulični performeri, gutači vatre, akrobati na štulama, legendarni Cile One man band te razni glazbenici od klasičnih trubadura pa do svirača didgeridoo-a.

Na glavi rive održava se program za najmlađe u organizaciji Zemlje Zabave iz Pule i klaun Marek, a sve zajedno će s nekoliko nastupa začiniti pulska breakdance skupina AB Original. Udruga Sonitus, organizatori pulskog festivala svijetla i 3d mapinga Visualia predstavit će svoje instalacije poput magičnog vrta, svjetlećeg tobogana, glazbene klupice i još poneko iznenađenje.

Iako se najveća gužva očekuje na samoj rivi ulični zabavljači kretat će se šetnicom, a glazbenici će biti smješteni na raznim lokacijama od rive pa sve do svjetionika. Organizatori ove manifestacije su TZ Labin-Rabac i labinska Udruga za promociju glazbeno-scenske kulture IKS.

Izvor i foto: TZ Labin-Rabac

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.