RangerRUN 2023. u Lonjskom polju ponovno oduševio trkače

Adventi u Hrvatskoj

Utrka RangerRUN izrasla je u jednu od najpopularnijih i najatraktivnijih trail utrka u Hrvatskoj. To su potvrdili i natjecatelji koji za treće izdanje utrke RangeRUN 2023. imaju samo riječi hvale.

RangerRUN 2023
Foto: Tamara Josić

Pod sloganom “Probudi Rangera u sebi” organizirana je sada već tradicionalna utrka čiji je cilj promicanje zaštite prirode i buđenje svijesti o očuvanju prirodnih ljepota.

Za dobru atmosferu pobrinuo se bend Stela i kometi, a impresivna lista donatora osigurala je, prema riječima trkača, najbolje pobjedničke poklone ikada.

stela i kometi
Foto: Marija Novska
paket
Foto: Marija Novska

Ovogodišnja utrka RangerRUn imala je i ambasadore: reprezentativnog rukometaša Leona Šušnju te nagrađivanog plivača u nekoliko kategorija Gordana Kožulja – koji je i trčao na Rekreativnoj stazi.

gordan kožulj
Foto: Tamara Josić

RangerRUN organiziran je u dvije kategorije, muškoj i ženskoj te na četiri staze: KID’s,  Junior, Rekreativna i SavaRUN.

Pobjedniku SavaRUN-a na stazi od 9,4 kilometra Renatu Dasoviću iz AK Maksimir bilo je potrebno svega 36:55 minuta do cilja. U ženskoj kategoriji prva u cilju bila Ivanka Augustin iz AK Nova Gradiška s 46,00 minuta.

RangerRUN 2023
Foto: Karlo Kesić
pobjednici
Foto: Marija Novska

Na Rekreativnoj stazi od 6,4 kilometara pobjedu su odnijeli Miloš Klindo u muškoj kategoriji i Ivana Zeljko u ženskoj kategoriji, dok su pobjednici Junior staze od  1,9 kilometara Fran Filipović i Katja Komljenović.

postolje
Foto: Marija Novska
pobjednici
Foto: Marija Novska

U novoj kategoriji ovogodišnjeg RangerRUN KID’s na 200 metara prvi su ušli u cilj Viktor Mađar i Ksenija Moravec.

– Iznimno smo zadovoljni kako je protekla utrka, a posebno nas vesele pozitivni komentari trkača. To nam daje motiv za daljnje planiranje i razvijanje sada već brenda RangerRUN, istaknuo je ravnatelj Javne ustanove Park prirode Lonjsko polje Domagoj Šejatović.

RangerRUN 2023
Foto: Karlo Kesić

Što natjecatelji kažu za RangerRUN 2023.

– Želim pohvaliti ukupnu organizaciju utrke, jeftinu startninu, bogati startni paket i nevjerojatno bogati nagradni fond. Često nepravedno preskačemo utrke u malim ruralnim sredinama, a vjerujte mi da je ovo bila utrka sa srcem, ne samo zbog bogatih startnih i nagradnih paketa, najmanje zbog toga. Gostoprimstvo i toplina se osjetila na svakom koraku. Ugodno sam iznenađen i vratit ću se u Krapje prvom prilikom.

RangerRUN 2023
Foto: Tamara Josić

– Zahvaljujemo i čestitamo organizatoru utrke koji se zaista potrudio ugostiti sve one koji su došli trčati ili navijati. Hrane i pića nije nedostajalo, rock svirka uživo nas je oduševila.

– Super organizacija, odlični volonteri, startni paketi i nagrade prebogati, divan ambijent i krajolik i čestitar Gordan Kožulj. Jedna od najboljih utrka na kojima sam bila! Unatoč komarcima i vrućini ukupna ocjena 20/10“.

RangerRUN 2023
Foto: Tamara Josić
RangerRUN 2023
Foto: Tamara Josić

Donatori RangerRUN 2023: PIK Vrbovec, Koestlin , voda Cetina, OPG Radić, OPG Vrabec, OPG Cestarić, Bite me, Biofarm, Argeta, Udruga Metvica, Vinarija Miklaužić, Yves Rocher, Olival, Tomm’s, OPG Grgić, Planet Ayurveda Zagreb, Almagea, Solana Nin, Nikel kozmetika, Znanje, 4endurance, Profil, Milsing (Natural Wealth), Pivovara Slavonica, Udruga mladih Krapje, SIMORA, NORA, IDI, OPG Šoronda, Lipa mil – mar mar, Hakadesch d.d., Decathlon, Euroherc osiguranje, Jadran čarape, Dida Boža, INA, Thesa, Teta Violeta, Pivovara Daruvar, Slavonsko zlo, Belje plus d.o.o., proizvodi preparativno – dekorativne kozmetike, proizvodi drogerije.

Naslovna fotografija: Marija Novska
Izvor fotografija: Park prirode Lonjsko polje

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.