Rekordan broj prijavljenih na Life on Mars trailu

- Oglas -

Sutra smo na najpoznatijoj trail utrci Life on Mars, VI. izdanju iste sa više od 1300 prijavljenih trkača. Ukoliko ju propustite, ne brinite možete je posjetiti bilo koji dan tijekom godine, a sve njezine ljepote i zanimljivosti možete pogledati na novootvorenoj stranici www.lifeonmarstrail.hr.

Ovogodišnji Life on Mars trail privukao je rekordan broj sudionika. Naime, prijavljeno je 1308 trkača iz čak 19 zemalja svijeta. Zanimljivo je napomenuti kako se po broju sudionika, iza Hrvatske i Slovenije nalazi… Kina. To je možda i najbolji pokazatelj popularnosti Life on Mars traila izvan naših granica, pa čak i granica Europe.

Turistička zajednica grada Novalje provodi projekt  brendiranja jedne od najljepših hrvatskih trail staza Life on Mars smještene u pitoresknom naselju Metajna. Prva utrka istoimenog naziva održana je još 2017. godine, a službeno otvorenje Life on Mars staze upriličeno je 2019. godine. Od tada do danas stazu je propješačio veliki broj planinarskih društava, turista iz cijelog svijeta i putnika namjernika.

Zahvaljujući nevjerojatnim pejzažima i mjesečevom krajoliku, ali i strateškoj komunikaciji te brojnim aktivnostima koje su popularizirale stazu, ovaj turistički proizvod vrlo brzo se pozicionirao kao vrhunski outdoor proizvod koji je destinaciju postavio u sam vrh outdoor lokaliteta.

Life on Mars – jedinstven turistički proizvod

U tijeku provedbe je projekt u kojem Turistička zajednica Grada Novalje radi strateško, kreativno i provedbeno brendiranje cjelovitog outdoor projekta i staze Life on Mars; od izrade vizualnog identiteta, web stranice, brošure, komunikacije na društvenim mrežama i izrade strategije.

Ovaj jedinstven i atraktivan turistički proizvod zahtjeva cjelovitu strategiju brendiranja uz nastavak učinkovite ciljane komunikacije i marketinških aktivnosti s ciljem jačanja brenda.

Life on Mars trail podsjetimo dio je cjelovitog nagrađivanog projekta Pag outdoor koji je otok Pag pozicionirao kao vrhunsku outdoor destinaciju. Upravo je Life on Mars trail najprepoznatljiviji pojedinačni brend, a cjelokupna ponuda outdoor sadržaja otoka Paga promovira se na jednom mjestu kroz web platformu zahvaljujući sinergiji svih turističkih dionika uključenih u projekt Pag Outdoora.

Brendiranje najpopularnijeg outdoor sadržaja otoka nastavak je rada na ovom projektu koji je vrlo brzo donio i konkretne rezultate poput povećanja broja gostiju i produženja turističke sezone ali i atraktivnosti i popularizaciji outdoor aktivnosti na otoku.

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.