Reuters i Daily mail pišu o visokoj razini sigurnosti za goste Plave Lagune u Poreču

Reuters, međunarodna news agencija koja posluje na 200 lokacija diljem svijeta te je sinonim neovisnosti i integriteta posjetila je prošloga tjedna Hotel Parentium Plava Laguna u Poreču. Reuters piše kako su porečke ulice za sada puste, ali zahvaljujući mjerama i naporima koji se ulažu da turistički djelatnici i gosti ostanu sigurni i COVID free ipak se očekuje dobra turistička sezona.

U Hrvatskoj se naime, planira cijepiti 80 000 turističkih djelatnika kroz sljedećih nekoliko tjedana, a gostima su također na raspolaganju testovi na COVD – 19. Porečki hotelijeri od sredine svibnja očekuju više gostiju sukladno postupnom smanjenju restrikcija za putovanja diljem Europe, te uvjeravaju kako su spremni za siguran boravak turista, piše Reuters, a prenosi niz drugih svjetskih medija poput britanskog Daily Maila.

Članak se nastavlja ispod oglasa

– Puno investiramo u sigurnost naših gostiju, kao što su to dezinfekcijski aparati, pleksiglas zaštite, zapošljavanje dodatnih djelatnika, posebice na integral stolovima u restoranima, ali i u dodatnu edukaciju. Osmišljavamo pametna rješenja kako bismo bismo omogućili beskontaktne prijave i odjave te sva plaćanja“, poručuju iz Plave Lagune u čijem je sastavu Hotel Paretium Plava Laguna kojeg smo nedavno posjetili i uvjerili se kako je sigurnost na visokoj razini, piše Reuters.  

Reuters izvještava na 16 jezika, a doseg mu je milijarda čitatelja. Reutersovu vijest prenijeli su poznati svjetski mediji kao što je britanski Daily Mail, ali i niz drugih europskih medija, priopćili su iz Plave Lagune. Ovo je odlična vijest za Plavu lagunu i Poreč u doba kada je sigurnost najvažniji uvjet za putovanja.

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

NAJČITANIJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.

Autor

Kategorije