Rujan na Plitvičkim jezerima uz snižene cijene ulaznica

spot_img

Rujan na Plitvičkim jezerima odiše nekom posebnom raskoši prirode, vedrinu ljeta zamjenjuje šuštanje lišća pod nogama dok se čarobne boje rane jeseni zrcale u 16 jedinstvenih jezera. Odmorite se u očaravajućoj ljepoti prirode i zakoračite u jesen na Plitvičkim jezerima s našom rujanskom ponudom.

Od 1. do 30. rujna cijena ulaznica, za one koji u Nacionalni park Plitvička jezera uđu prije 15 sati, iznosi 250, umjesto 300 kuna, a nakon 15 sati 150 umjesto 200 kuna. Za studente cijene iznose 125 i 100 kuna, a za djecu od 7 do 18 godina 70 i 50 kuna. Popusti vrijede i za grupe, a snižene su i dvodnevne cijene ulaznica.

Rujan u hotelu Jezero

Doživite impresivnu harmoniju boja, mirisa i oblika te odmorite prije hladnijih dana u rujanskoj ponudi hotela Jezero koju su pripremili za vas.

Aranžman uključuje jedno, dva ili tri noćenja s mogućnošću izbora BB ili HB usluge te ulaznicu u Nacionalni park Plitvička jezera. U sklopu ovog aranžmana osigurani su popusti na brojne sadržaje: sat najma čamca za vesla na jezeru Kozjak, finsku saunu u hotelu Jezero, ulaznicu za Baraćeve špilje i najveći europski Pećinski park Grabovača, jahanje na ranču Terra te relax masažu u kozmetičkom salonu Fors Fortis. Za boravak od tri noćenja, uz sve navedene popuste nudi se gratis sat najma čamca na jezeru Kozjak, koji inače košta 70 kuna. Sve vas koji se odlučite za uslugu noćenja s doručkom, čeka popust na ručak ili večeru u bistrou Vučnica za sve dane boravka.

Rujan u kampu Korana

Odvažite se na drugačiji odmor, onaj u ljepoti jeseni, krajolicima prepunim bojama i kreativnoj igri prirode u svoj njezinoj raskoši! U ovom ugođaju iskoristite mirno okruženje kampa Korana za blagodati boravka u prirodi, daleko od ljetnih vrućina i užurbanosti. Stoga se prije hladnijih dana ispunite pozitivnom energijom, osjećajem mira i doživite jesenske impresije nadomak Nacionalnog parka Plitvička jezera koje zasigurno nikog neće ostaviti ravnodušnim.

Posebna ponuda uključuje dva ili tri noćenja u bungalovima kampa Korana, s uslugama noćenja s doručkom ili polupansionom te ulaznicom u Nacionalni park Plitvička jezera. Doživite jesensku idilu Plitvičkih jezera uz popuste na sat najma čamca na vesla na jezeru Kozjak, jahačke ture na ranču Ranch Terra, sadržaje Adrenalin parka Plitvice te popuste na ručak ili večeru u restoranu kampa Korana ukoliko ste odabrali noćenje s doručkom.  Za sve vas koji se odlučite ostati tri noći, uz sve navedene popuste, aranžman uključuje ulaznicu u Baraćeve špilje, dok su sat najma čamca na vesla na jezeru Kozjak i najam štapova za nordijsko hodanje gratis. Uz bungalove s novouređenim zajedničkim sanitarnim čvorom, na raspolaganju su vam restoran s vanjskom terasom, trgovina, prostor za grill i besplatan prijevoz do Parka i nazad.

Ponudu za rujan u kojoj su se još našli i popusti za vlasnike Hrvatske turističke kartice, cjelokupna gastro ponuda Parka, te pregled svega onoga što možete posjetiti u blizini Nacionalnog parka Plitvička jezera pogledajte na službenim stranicama Parka.

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.