S.A.R.S. festival u Sinju – live glazba, dobri ritmovi i još bolje druženje

Zadruga i Hladno pivo zvijezde su 18. izdanja sinjskog S.A.R.S. festivala, koji će se održati sukladno svim trenutno važećim epidemiološkim mjerama. Potvrdili su to organizatori Sinjski kulturni urbani pokret iz kojeg poručuju kako će svi posjetitelji morati na ulazu predočiti valjanu COVID potvrdu. Za posjetitelje koji je nemaju organizator je osigurao brzo antigensko testiranje prije ulaska u zonu festivala. Cijena testa bit će simboličnih 10 kuna, a s obzirom da negativan test vrijedi 48 sati, velika je prednost što će s jednim testiranjem posjetitelji osigurati boravak na obje večeri!

A za pravu zabavu na 18. S.A.R.S.-u, odnosno Sinjskom amaterskom rock susretu, bit će zaduženo vrlo šaroliko i zvukoliko društvo! Već tradicionalno, i prvu i drugu večer otvaraju domaće snage u usponu, sinjski bendovi Simbola u petak i Štakori u subotu. Nakon Simbole, publika će u petak imati priliku čuti sveprisutni i nikad popularniji Bluvinil i njihov najveći hit “Apaši”, te Kojote, a zatim će nastupiti će urbane legende, kraljevi zabave, jedna i jedina Zadruga.

Članak se nastavlja ispod oglasa

Kako bi i drugi dan festivala zabava ostala na razini, pobrinut će se zarazno energični punkeri iz Buže, mladi triljski reper koji novim albumom ruši apsolutno sve rekorde – superbrzi i superžestoki Grše, a užarenu atmosferu poslije ovih imena, do kraja će rasplamsati prekaljeni veterani, svima omiljeni dečki iz Gajnica – duhoviti, oštri, britki i pitki, kako to već priliči Hladnom pivu! Cijena dnevne ulaznice iznosi 70 kuna.

Imajući u vidu ograničavanje trajanja događaja do ponoći, organizatori su pomaknuli satnicu bendova i obje će festivalske večeri započeti u 19:30. Također, iz udruge Sinjski kulturni urbani pokret još jednom apeliraju na odgovorno ponašanje svih posjetitelja i preporučuju raniji dolazak u zonu testiranja kako se ne bi stvorile gužve pred sam početak nastupa. Testiranje pred ulazom moći će se obaviti od 15 sati poslijepodne.

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.

Autor

Kategorije