Slapovi Niagare u bojama hrvatske zastave

spot_img

Slapovi Niagare u Sjedinjenim Američkim Državama i Kanadi zasjali su u bojama hrvatske zastave, a povodom obilježavanje Dana državnosti. Prekrasna noćna iluminacija u crvenoj, bijeloj i plavoj boji trajala je dva puta po 15 minuta, a zasvijetlila je u 21 i 22 sata po američkom vremenu, što po hrvatskom vremenu pada na sam Dan državnosti, 30. svibnja u ranojutarnjim satima.

https://www.facebook.com/croatia.hr/videos/825620174996617

Bilo je to prvi puta da su slapovi Niagare zasvijetlili u hrvatskim bojama, a ovaj jedinstveni doživljaj putem live streaminga prenosila je Hrvatska turistička zajednica na svojim društvenim mrežama Croatia Full of Life koje prati milijunska publika diljem svijeta.

Ovaj atraktivni događaj, koji će dodatno skrenuti pažnju na Hrvatsku kao poželjnu turističku destinaciju koju Amerikanci preferiraju, realiziran je na inicijativu Generalnog konzulata Republike Hrvatske u New Yorku uz potporu i angažman Hrvatske turističke zajednice.

Inače, slapovi Niagare osvijetljeni su pomoću nekoliko stotina LED svjetiljki, koje se pale u sumrak, svake noći u godini. Slapovi se kroz godinu posebno osvjetljavaju povodom značajnih prigoda i praznika te u znak podrške brojnim organizacijama i udrugama.

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.