Snimi video na Instagramu i osvoji 10 godina u hotelu

Pogledaj ove fotografije i ako vidiš sebe na njima nastavi čitati….

Da, ovo možeš biti ti i tako idućih deset godina po nekoliko dana…. Nevjerojatno zvuči, ali moguće je za sve goste Marvie Hotel & Healts u Splitu. Nakon što si vizualizirao sebe u ovom ambijentu odmah odi na Instagram i kreni u osvajanje nagrade.

Članak se nastavlja ispod oglasa

Naime u tijeku je Instagram natjecanje pod imenom #reelstoryofcroatia. Namjera ovog natjecanja je promovirati ljepote Hrvatske, Dalmacije i ove zanimljive destinacije. – Cilj je potaknuti sve one koji će boraviti u našem Hotelu do kraja rujna, da kreiraju video  materijale koji dočaravaju užitak boravak u Dalmaciji, te zabilježe prirodne, kulturne i povijesne ljepote naše destinacije. Također, želimo potaknuti kreiranje Reels, relativno novog formata na Instagramu koji je puno dinamičniji i zanimljiviji od uobičajenih fotografija i videa te trenutno bilježi ogromnu popularnost diljem svijeta, ističu iz Marvie Hotel & Health iz Splita.

Zanimljivo je što su ovom kampanjom namjerno izbjegli klasične pristupe hotelskih igara gdje se traži od gostiju bilježenje iskustva boravka u samom hotelu te je naglasak na snimanju ljepota i užitka u samoj destinaciji. Na ovaj način kampanja radi promociju cjelokupne destinacije, jer prvenstveni razlog dolazaka stranih gostiju je upravo destinacija ne hotel što su u Marvie hotelu prepoznali.

Jasno kako je posebno zanimljiva i nagrada za najingeniozniji, zanimljiviji… video uradak daruju čak 10 godina boravaka u Hotelu. Svake godine do 2032, tri noćenja s doručkom u Superior sobi, odlična prilika za digitalne nomade.

Detalje nagradne igre pronađite na linku.

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.