Spa i wellness ponuda lošinjskog hotela proglašena najboljom u svijetu

Hotel Bellevue, član luksuznog hotelskog brenda Lošinj Hotels & Villas, ove se godine popeo na sami svjetski vrh kada je riječ o hotelskoj spa i wellness ponudi. Spa Clinic Hotela Bellevue ove je godine u lošinjsku uvalu Čikat donio prestižnu svjetsku nagradu „World’s Best Hotel Spa 2021“. Ovu iznimno važnu nagradu dodjeljuje World Spa Awards, etablirana globalna organizacija koja od 2015. godine djeluje kao sestrinski događaj World Travel Awardsa, s ciljem promicanja i nagrađivanja kvalitete u spa i wellness industriji.

Osim nagrade „World’s Best Hotel Spa“, hotel Bellevue je također osvojio i nagradu „Europe’s Best Hotel Spa 2021“ te nagradu „Croatia’s Best Hotel Spa“ što dodatno potvrđuje da hotel Bellevue i brend Lošinj Hotels & Villas nisu samo svjetska klasa, već predstavljaju i sami svjetski vrh hotelskog spa i wellnesa. Čarobni Bellevue Spa Clinic time je i službeno najbolje svjetsko spa utočište smješteno u jednoj od najposebnijih mediteranskih uvala, poznatoj po svojoj ljekovitoj prirodi – uvali Čikat na Lošinju, otoku vitalnosti.

U ovom prostranom i luksuznom wellness centru, gosti se mogu u potpunosti prepustiti integrativnim wellness programima i tretmanima svjetski renomiranih stručnjaka i brendova. Međutim, ono po čemu se Bellevue Spa centar posebno ističe od drugih je njegov jedinstveni koncept. Stoga, zasluge za osvajanje ove prestižne nagrade svakako imaju jedinstveni sadržaji i programi, kao što je primjerice Free Diving Meditation, na kojem gosti uče o snazi svog daha, ali i kako njime upravljati.

Jedan od najposebnijih dijelova ponude je jedinstvena cryosauna, koja tijelo izlaže nižim temperaturama i blagotvorno djeluje na cijeli organizam, tako što pomlađuje stanice, aktivira metabolizam, ublažava bol i upale, sagorijeva kalorije, jača imunološki sustav, povećava proizvodnju kolagena u koži te regulira san. Posebna je i The Bellevue Detox masaža, koja pomoću ekstrakta morskih biljaka i magnezija potiče tijelo da energizira limfni sustav čime čisti i ispire mišiće te ih opskrbljuje kisikom. Tu su i aktivnosti poput Rise and Shine Yoge, ljekovitih meditacija zvukom, Free Running trčanja i ostalih sadržaja.

Vitality Hotel Punta iz klasične kolekcije brenda Lošinj Hotels & Villas, ove je godine na istom izboru osvojio nagradu „Croatia’s Best Wellness Retreat 2021“, te u cijelosti utjelovljuje koncept Lošinja kao otoka vitalnosti. Ujedno je prvi certificirani i anti alergijski hotel u Hrvatskoj, dok Vitality zona hotela nudi prirodni wellness u blagoj i ugodnoj klimi otoka Lošinja. Uz prekrasan pogled na kvarnerski zaljev, Hotel Punta nudi i sauna zonu novi te vrhunski fitness centar, širok izbor wellness sadržaja i jedinstveni program plućne rehabilitacije.

Krajem 19. stoljeća Lošinj je zbog svoje jedinstvene mikroklime i bogate prirode prepoznat kao „ljekovito mjesto“ poznato po bogatoj prirodi, kristalnom moru i čak 2600 sunčanih sati godišnje.

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.