Što imaju zajedničko planinarenje i ruže saznajte iduće nedjelje u biseru Zagorja

“Planinarenje & ruže – Upoznaj biser Zagorja uz neočekivane delicije od ruža” potpuno je novi obilazak prirode uz degustaciju koji su za vas stvorili s ljubavlju prema domaćim proizvodima i nerazvikanim destinacijama. Prošetati ćemo u prošlost Cesarskom gorom, sve do vremena seljačke bune, a potom se vratiti kroz vinograde pored kleti u romantično mjestašce Klanjec gdje nas očekuje degustacija jestivih proizvoda i kozmetike uz ruže uz poseban koktel iznenađenja!

Pripremite fotoaparate!

Članak se nastavlja ispod oglasa

Događaj će se održati 26.09.2021. u nedjelju od 10h u mjestu Klanjec. Staza na koju vas vodimo na planinarenje uz priče vodiča je ukupno duga 7 kilometara te ima oko 300 metara visinskog uspona. Podloga su šumske stazice, makadam i asfalt, a pogled je na mjestima fantastičan. Ovaj obilazak je namijenjen za individualce, parove i generalno odrasle, a zbog dijelova sa usponom ipak nije za osobe koje imaju poteškoća s kretanjem.

Cijena sudjelovanja je 95,00 kuna i uključuje organizaciju, piće i zalogaj dobrodošlice od ruže, lokalno stručno vodstvo, degustacije proizvoda i kozmetike od ruže, koktel iznenađenja i osiguranje od posljedica nesretnog slučaja.

Vode vas Tanja Gulija Jujnović iz Viatica Travel, licencirana lokalna vodičica za Zagorje i ja vaša blogerica ovdje Jelena Holenko Pirc u ulozi pomoćnog vodiča. Prijaviti se možete putem linka.
Čisto, skriveno i netaknuto… područje smješteno u zapadnom dijelu “med bregima” zelenog Zagorja neodoljive je ljepote od koje zastaje dah.

Dođite i dan ranije, istražite biser Zagorja i uvjerite se da Hrvatska ima aposlutno sve za organizaciju prekrasnog odmora.

Imate li kakva pitanja? Slobodno mi ih ostavite putem maila ili me nazovite na 091/182-9892. Ukoliko trebate isplanirati izlet ili posjet Gorskom kotaru za vašu grupu, udrugu ili tvrtku tu sam za vas, a ako želite primati informacije o ovakvim zanimljivim obilascima, upišite se na našu newsletter listu Lynx and Fox.

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.